malinsminut

...

Publicerad 2010-12-30 01:04:49 i Allmänt

Orkar inte skriva nåt idag...vill inte...orkar inte...har helt enkelt ingen lust...

Lite si och så.

Hörs imorrn!

Dagens lista

Publicerad 2010-12-29 00:24:41 i

Hmm...vad ska jag skriva om idag då? Jag har knappt haft tid att tänka på hela dagen för jag har haft så sjukt mycket att göra...heeeeela tiden...det är först nu jag har tid att sitta här..men jag har haft en riktigt bra dag idag så jag kan väl skriva en liten lista om saker som gjort mig på bra humör!

5 saker som har gjort mig glad idag:

*En trevlig expedit. "Men, vad längesen jag såg dig! Jag frågade rakt var du hade tagit vägen, du brukar ju springa här lite då och då! Roligt att se dig!" Ja, vad ska man säga! Jag gick därifrån gladare än när jag kom in!=)

*Takskivor på plats. Min snälla lillebror har hjälpt mig hela kvällen och hållit på med innertaket i gästrummet så nu är det i alla fall två rader med takskivor på plats! Mycket roligt!=)

*Världens bästa arbetskompis. Hur glad blir man inte när världens bästa ringer och säger att hon har fixat min semester på nyårsdagen! Hon är ju bara fantastiskt söt och omtänksam! Marie heter hon by the way =)

*Kattungarna. Alla söta småingar som kommer kutandes så fort man öppnar dörren! Och vad är finare än små kattungar? Ja säg de =)

*Arvid och Edvin. Att få mysa och busa med världens finaste ungar sätter guldkant på även den sämsta dagen!
<3

Så klart har det varit fler saker också, men det där är ju i alla fall fem av dem =)



Ungefär så här ser jag ut idag! Glad och nöjd!=) Även vacker som en dag =)

Juldagskvällen

Publicerad 2010-12-29 00:10:00 i Festligheter

Ojojoj, ja juldagskvällen ja..jag var nog mör från morgonen (se inlägget om juldagsmorgonen som kommer sen) men det blev då en riktig jäkla rotblöta kan man säga...=)...min kära vän Lena var hemma från Göteborg och det kunde man ju ha förstått att det skulle bli nåt liknande när hon kommer hem...det blir alltid nån galenskap då tydligen....hursomhelst...jag klev upp halv fem på eftermiddan, duschade, fixade till mig och for till Anders Lenö på förfest. Mycket trevligt var det! Sen gick vi vidare till Olympia...där var det typ inget folk alls...vi var nog ganska tidiga, men ändå...less blev man! Janne kom på den briljanta idén att fara till stan och kolla läget på Parken. Sagt och gjort, han fixade skjuts så då for vi...jag, Jan och Lena.







På väg till stan:






Ja, det var väl här det började kan man säga.....!


På Parken var det alla tiders! Myyycket folk, bra musik (ja jag minns ju inte vad dom hette som spelade, men ändå..), bra drag och ja...kul! En riktigt lyckad kväll! Goda drinkar var det ju också ja...och drinkade gjorde vi....när vi skulle fara hem var Janne försvunnen och gick inte att få tag i. Jaja, Lena och jag började fundera hur vi egentligen skulle ta oss hem...för det hade vi ju tydligen glömt bort att ta reda på innan vi for...hmm...sen gjorde vi en fantastisk upptäckt...slut ström i min mobil och slut pengar på Lenas. Ja, som min kära syster sa: "Ni kunde alltså bara ringa 112 kan man säga...!" Och ja, det hade nog varit lika bra att vi gjorde det och bad dom bura in oss i fyllecellen på en gång så hade vi sluppit nattens bravader....=)

Eftersom vi inte kom på nåt sätt att komma hem gjorde vi oss en liten tripp till kebabhouse. Jag lyckades lista ut en fantastisk genväg nedför parkbacken så den tog vi. Rullade och ramlade i djupsnön (ja, jag valde ju den brantaste biten med mest snö så klart...) och samtidigt skulle jag försöka få in Lenas sim-kort i min mobil...mycket smart...jag kunde inte riktigt fatta vilket som var fram och bak på hennes mobil så där i fylledimman gav jag mig på fel sida och bröt helt enkelt av displayen! Bra gjort! Sen bröt jag även sönder baksidan...så det gick ju toppen de! Väl på kebabhouse kunde vi i alla fall ringa runt till lite folk och fick tag i husrum på varvet. På kebabplacet satt ett fyllo och sov så en av oss joinade honom...perfekt! Sen åt vi en pizza (för kebaben var slut!) och beställde en taxi...och taxin ja...den är ju en liten historia för sig...vi trodde att våran taxi hade blivit kapad av tre andra tjejer så det blev en del ordväxlingar och hårda ord...den stackars taxichauffören fattade inte mycket heller....

Håhåjaja, vi tog oss till Varvet i alla fall....(och stackars, stackars, stackars taxikille...han hade en jobbig resa!) där vi smög runt i typ alla trappuppgångar, förråd och garage...till och med gräsmattor kravlade vi oss runt på innan vi hittade rätt lägga...ja, där Peter bor. Roliga tjejer som intog hans lya! Pimplade lite öl, härjade och la oss i hans säng. Han blev inte glad. Han fick sova på soffan. Men det gjorde han inte. Han försvann.....så när vi vaknade fattade vi inte mycket...Lena tog upp sin mobil och sa: "Oj, då...jag tror visst det har hänt nåt med min telefon..." Bakistanten i dubbelsängen svarade "Ja, jag tror jag råkade bryta av den igår"...ja, sen tog dom två fräscha damerna och snokade runt efter saker och ting för att kunna fixa till sig...ingen större framgång där inte...


Kanske svårt att se, men jag bröt alltså lös den översta biten på displayen på Lenas hypermoderna mobil...och sen trödde jag helt enkelt bara tillbaka den...mycket bra gjort!


Åhåå...nu har jag skrivit länge nog...orkade ni läsa? Tur för er att jag censurerade det mesta..=)

En rolig konversation bara som jag minns så här i efterhand...:
Jag: Å, vet du vem jag träffade ikväll?  XX från YY! (Ja jag tänker inte säga vem det var! haha!)
Lena: Ehh...vet jag vem det är? Är det han jag va ihop med tro?
Jag: Nä...hette inte han Andreas?
Lena: Ja kanske...näe...jag tror inte det var jag som var ihop med han förresten...

Haha! Härligt att man har koll på läget!

Om ni vill se fler bilder från förfesten kan ni kolla på facebook för där ska jag ladda upp allihopa såsmåningom =)
Hej hej!


Annandagen

Publicerad 2010-12-28 23:59:00 i Festligheter

På annandagen var vi bjudna till min faster Karin och hennes man Kurt på julfika. Där var även min kusin Anders med familj. Lina heter hans sambo och dom har två urgulliga barn, Oscar och Stella. Och vi som kom dit på fika var jag, Annika, mamma, pappa, Olle, Pernilla, Arvid och Edvin. Jag var väl kanske fräschast av alla, men det är en annan historia (se inlägget om juldagen)...haha...En jättetrevlig eftermiddag som bäst beskrivs i bilder!=) Tyvärr blev många av bilderna väldigt suddiga...men ja, ni får nöja er med det som är!=)


Kurt, Anders, Olle, pappa och mamma har intagit fikabordet!


Lilla Edvin var glad som en sol som vanligt!


Tre av de fyra barnen! Arvid, Oscar och Stella!

Hela gänget!

En rolig elefant som skrek och kunde vifta med snabeln! Edvin och Stella tyckte den var jätterolig...

...medan Arvid tyckte att den var jätteläskig och mest ville sitta i mammas knä!

Så himla gulliga ungar! Arvid och Stella kramades och pussades! <3

En mycket trevlig annandag med andra ord! Perfekt avslutning på julhelgen!=)

Håhåjaja..

Publicerad 2010-12-28 23:43:28 i Allmänt

resize_image_208 (MMS)

Kolla vilken fin blomma jag fick av brorsan och hans familj (läs Pernilla..)på julafton! Helt galet vad den blommar! Otroligt vacker är den! Angående det här med julinläggen...ja jag kom ju på den briljanta idén att göra dom i omvänd kronologisk ordning så ni skulle få läsa dem i rätt ordning..alltså med det äldsta först osv...äh..det gick lite åt pipan för jag är så himla seg på att ta mig för och skriva och ladda bilder så jag tror jag struntar i den där kronologiska ordningen (även fast inläggen hänvisar till varann..men det får ni väl ha överseende med...=)...) och bara lägger ut dom eftersom...annars kommer ni ju inte heller att orka läsa allt! Så de så...

Dagens lista

Publicerad 2010-12-27 23:22:02 i

Idag har det inte varit nån vidare bra dag...så det blir tyvärr en negativ och tråkig lista...men ändå...

5 saker jag har irriterat mig på idag:

*En bilist. En jäkla idiot som bländade mig med helljuset och tutade på mig FAST JAG STOD STILLA vid vägkanten! Idiot! Han (ja det måste ha varit ett karl..haha!) trodde att han ägde hela vägen...

*Min dåliga karaktär. Ja, jobbade till tre, åt och tog en promenad. Sen då? Ingenting! Jag har verkligen inte gjort nånting! Inte städat, inte varit på övervåningen och pysslat, inte nånting...ingenting...damn you dåliga karaktär.

*Diplomati. Ja, det är nåt jag ofta retar mig på, men idag har jag retat mig extra mycket på det...jag går inte riktigt ihop med diplomater...välj sida eller knip igen...man kan inte bli älskad av alla.

*Oföretagsamhet. Ännu en sak som ofta irriterar mig, men extra mycket en dålig dag. Mycket snack och lite verkstad är bland det värsta jag vet. Återigen, stå för det du säger eller knip igen.

*Njuren. Eller vad det nu är. Jag har i alla fall fått ont på samma ställe som jag hade för några år sen...ont ont ont...så nu sitter jag och pimplar en flaska pressad citron som gick ut i augusti 2009. Gör inte precis saken bättre när man redan är sur...=)

Ja, gott folk...då har jag blivit av med lite irritationer...kul tjej! Nä, men man kan ju inte vara på topp jämt heller...imorrn blir nog en bra dag!



Ja..passa er! (bild från spynxowners.com)

Uppdelning

Publicerad 2010-12-27 11:48:24 i Allmänt

Nu har jag hållit på att ladda bilder hela lunchrasten så ikväll borde jag väl få till åtminstone ett inlägg om julhelgen...eftersom det är så många dagar måste jag dela upp det lite...så om ni undrar varför nån dag fattas så är det bara för att jag inte har hunnit =)

Skrapdagen
Julafton
När tomten kom!
Juldagsmorgon
Juldagskvällen
Annandagen

Ja, det måste bli sex olika inlägg för annars kommer jag aldrig orka skriva nåt..

Så ni får väl hålla utkik =)

Hej så länge!

Dagens lista

Publicerad 2010-12-26 23:19:05 i

Julen har verkligen varit fantastiskt kul och mysig! Men allt är ju inte bara fördelar så därför tänkte jag att jag skulle fundera lite över nackdelar idag...

5 nackdelar med julhelgen

*Det går så fort! Man har längtat och längtat efter årets mysigaste helg och när den väl kommer så svischar den bara förbi...det är lite tråkigt..

*Lite sömn. Man har så mycket att göra, mycket att ordna, mycket att vara med på så man hinner knappt sova nåt. Tröttsamt i längden.

*Dyrt. Ja säga vad man vill, men julen är faktiskt väldigt dyr. All mat som ska köpas hem, julklapparna, allt som ska drickas och så utgång med inträden och mer drinkar...ja det är inte gratis!

*Hundarna blir försummade. Tyvärr blir hundarna lite lidande under julen. Även om dom får vara med på själva festligheterna så hinner man knappt gå ut med dom...det blir lite tid för dem helt enkelt. Och det är verkligen en nackdel och nåt jag har dåligt samvete över..

*Ohälsosamt. Ja, nog för att man måste få synda lite då och då, men julen är ju nästan lite extrem...man äter nästan bara det som är onyttigt; fet mat, godis, efterrätter...och allt man dricker; glögg, julmust, sprit, julöl...ja, och det är ju inte så små mängder heller!

Ja, trots den här negativa listan älskar jag ändå julen och tycker att den har mer fördelar än nackdelar, men det är ju lätt att komma på nackdelarna när man sitter här mitt i natten och nästan fortfarande är bakis, har bara ätit onyttigt och inte orkar gå ut med hundarna....men imorrn är det nog glömt och jag kan se tillbaka på en supermysig jul!=)



Cool julgran!

Julkul!

Publicerad 2010-12-26 23:05:17 i Allmänt

Oj oj vilken rolig julhelg det har varit! Väldigt mycket som har hänt! Jag har en hel del bilder jag ska ladda upp så om ni bara har lite tålamod ska jag redovisa hela julhelgen i både ord och bilder =)

Jag har liksom inte haft tid att vara på internet sen i torsdags så det är därför det har blivit lite dåligt med uppdateringar...men nu är jag back on track, så hav förtröstan! haha!

Hörs snart!

GOD JUL!

Publicerad 2010-12-24 01:05:44 i Allmänt

Ja nu är det ju faktiskt julafton! Så därför tänkte jag bjuda på årets julkort och önska er alla EN RIKTIGT GOOOOOOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Traj, Ling-Ling och Lillemaj önskar också GOD JUL!=)

Så klart att det skulle jävlas...

Publicerad 2010-12-24 00:53:12 i Allmänt

Jaha...klart jag förstod att den här julen inte skulle gå smärtfritt förbi heller...hittills har ju allt varit perfekt...jag har inte varit ett dugg stressad...klar med julklapparna i tid, gjorde bort julstädningen igår...har haft mysigt och ätit gott med familjen idag...pyntat granen och vrålat och sjungit julsånger hela kvällen...so far so good liksom...

Nu skulle jag bara ta mig ett litet vattenglas och i ren förskräckelse upptäckte jag att VATTNET HAR FRUSIT! Dagen innan julafton! Kan det bli sämre timing än så?!?!?! Vi ska ju vara här imorrn! Det går ju inte om jag inte har nåt vatten! Fan, fan, fan också...jag hoppas och ber att dom där ispropparna löser upp sig tills imorrn...

Jag är ju inte helt utan vatten i och för sig...toan fungerar ju som den ska (än så länge) och varmvatten finns både i köket och på toan...MEN inget kallvatten förutom i pumprummet...så jag kan alltså diska (för hand...eftersom diskmaskinen går på kallvattnet..) i köket, tvätta mig på toan, men måste dricka ur pumprummet...och det hade ju inte varit nåt problem om det hade varit så att varmvattnet hade varit lagom varmt...nu är det ju så att det är absolut KOKHETT eftersom det inte finns nåt kallvatten som kyler....så därför kan jag ändå inte diska eller duscha eller tvätta mig...om jag inte gör det jättesnabbt innan det har hunnit bli supervarmt...

Ååååh...typiskt...nu får vi vara hos mamma och pappa imorrn istället då....trååååkigt för jag hade ju sett fram emot så hemskt mycket att få ha jul i år igen! Jaja...ett i-lands problem...men ändå...

Måste dessutom duscha hos mamma och pappa både imorrn och på juldan...och jag hatar att inte få duscha hemma....verkligen hatar....man har ju liksom sina rutiner...men, tur att det går att lösa ändå....


Smält jäkla ispropp! SMÄÄÄÄLT!


När det började jävlas tycktes det lika gärna kunna fortsätta på samma vis...jag vet inte hur jag lyckades riktigt men jag råkade på nåt sätt klämma mig själv över näsan och vrida samtidigt så det började forsa blod ur en näsborre..åååh...typiskt...ont gör det också...

Så här sitter jag alltså och dricker vatten ur pumprummet med en näsa röd som en julkula och förbannar kylan....
Men...GOD JUL på er ändå!

Bästa julsången ever =)

Publicerad 2010-12-24 00:37:54 i Allmänt

Alltså jag har verkligen fastnat för Lady Gagas julsång! Först tyckte jag den var helt värdelös men nu fullkomligt ÄLSKAR jag den!=) Jag har inte lyckats hitta den rätta musikvideon men jag tyckte att den här var ganska lustig! Två helt vanliga människor som mimar och hoppar runt lite! Själva låten är det i alla fall Lady Gaga som sjunger!

Så lyssna och njut!=)




Julmat

Publicerad 2010-12-24 00:18:39 i

Eftersom vi har provsmakat julens alla delikatesser idag så tänkte jag ägna dagens lista åt julmaten...

5 favoriter på julbordet

*Vitost och blana
. Ja dom går ju inte att skilja åt för dom är ju inte så mycket utan varandra...=)

*Skinka. Julskinka med mimosasallad eller senap bara måste ju finnas, annars räknas det knappt som julbord!

*Kalvsylta och rödbetssallad. Samma princip som med vitosten...de är inte mycket att ha utan varandra =)

*Petteröa. Oooo så god den rosa sörjan är!=)

*Fatost. En riktig delikatess...mmmm...

Jag skulle så klart kunna fylla på i alla oändlighet, men de där sakerna tycker jag är det absolut bästa på julbordet så det får räcka för idag =)



Mmmmm....=)...(bild från jul-i-sverige.se)

Arvid!

Publicerad 2010-12-24 00:08:18 i Allmänt

resize_image_140 (MMS)

Jag har ju precis kommit på hur man mobilbloggar så det är därför bilderna hamnar i olika inlägg =) Klart att det går att lägga in dom i samma men det blir sånt klater så jag ids inte =) Här är i alla fall en bild på mitt andra lilla hjärta, Arvid! Han är så fin så det är inte klokt! =)

GOD JUL!

Publicerad 2010-12-24 00:06:34 i Allmänt

resize_image_140 (MMS)

Ja nu har jag pyntat granen också! Väldigt dålig bild blev det...=/..Jag fick en väldigt fin gran i år...men den luktar lite konstigt, så det är ju lite synd. Annars blev den helt okej tycker jag! Med tanke på att jag inte lägger ner så mycket tid på själva pyntningen så...;) Trevligt är det i alla fall med lite mer ljus i vardagsrummet!=)

Tjyvstart...=)

Publicerad 2010-12-24 00:04:46 i Allmänt

resize_image_140 (MMS)

Dan före dan...då har vi som tradition att tjyvsmaka på julmaten hos mamma och pappa. I år var även Olle, Pernilla, Arvid och Edvin med så i år blev det extra mysigt! Ingen glögg blev det, men det känns lika bra att spara den till imorrn...det blir nog mycket sprit under helgen ändå så..=) Edvin växer så det knakar! Fasters fina lilla hjärta! Jag har verkligen världens vackraste syskonbarn!

När ska det sluta!

Publicerad 2010-12-24 00:01:12 i Allmänt

resize_image_140 (MMS)

Herregud...nu har det varit FÖR kallt FÖR länge! Idag var det ju ännu värre än igår. Nu får det verkligen vara nog!

Julen är här!

Publicerad 2010-12-23 01:52:36 i Allmänt

Nu har jag äntligen gjort bort julstädet! Klockan är ju i och för sig två på natten...men ändå...det är ju klart! Så imorrn behöver jag bara bekymra mig om att fixa naglarna, plocka ögonbrynen (på mig själv och Annika), plocka fram lite tomtar och så klart pynta granen. Dessutom har vi ju som tradition att smaka på julmaten på skrapdagskvällen så det ska vi också göra. Och dricka glögg! Mmmm, jag undrar om det var saffransglögg som var årets smak? Jag tror det...det blir en mysig dag! Fast först ska jag ju jobba till klockan fem...=/...

Alla julklappar är i alla fall inslagna och klara...det känns skönt att inte behöva vara stressad över julen för en gångs skull!

 

 

Nån som kan gissa vad Arvid ska få i julklapp av sina fastrar?=)

 

Nä nu måste jag krypa till sängs...är ju en dag i morgon också...och den är dessvärre snart här..!

God natt!

 


Vinter...

Publicerad 2010-12-22 21:42:50 i

Jag gillar verkligen inte vintern..jag älskar att det är årstider i Sverige eftersom det blir sååå mycket roligare när det äntligen blir vår och sommar...jag försöker ändå att hitta orsaker till att vintern kanske är lite bra ändå så därför blir dagens lista som följer:

5 saker som gör vintern inte fullt så hemsk

*Massa tända ljus. Måste väl vara det mysigaste som finns att få tända ljus och det är alldeles mörkt överallt!=)

*Vackra vyer. Vita, frostiga träd är bland det vackraste som finns!

*En årstid. En årstid då hösten är förbi och våren närmar sig mer och mer.

*En ursäkt att ha mössa. Spela roll hur man ser ut i håret, man kan dra på sig en mössa så fort det är kallt ute =)

*JULEN! Den mest fantastiska av alla högtider! (med påsken och midsommaren hack i häl..). Röda, varma färger..gemenskap och mys, god mat, bra musik, tomtar och glada barn och framför allt juldagsmorgon i Norrflärke och juldagsdans! Kan ju inte bli mycket bättre!=)

Och ja, jag är medveten om att alla inte har det så roligt på julen....MEN det här är min lista och jag har den bästa julen man nånsin kan ha så därför tänker jag inte fördjupa mig mer i det....idag i alla fall..


Så här vackert har vi det i Norrflärke en härlig vinterdag =)

Hörs hej!

Nu får det vara nog!

Publicerad 2010-12-22 17:28:18 i Allmänt

resize_image_129 (MMS)

Vintern är ju nog hemsk som den är...och inte blir det bättre när det är så kallt att inte ens hundarna vill gå ut...jag såg ett par stackars rådjur idag...dom hade grävt en grop mitt på lägdan där dom låg och värmde sig...stackars stackars alla vilda djur som måste frysa... 30 minus är helt enkelt för kallt! För alla!

Vintersolståndet

Publicerad 2010-12-22 11:58:34 i Allmänt

img103 (MMS)

Så här vackert har vi haft i byn idag! Tyvärr är bilden inte riktigt rättvis för det var så otroligt mycket vackrare och starkare färger i verkligheten! Men, i dag går vi i alla fall mot ljusare tider! Nu blir det bara bättre!=)

Dagens lista

Publicerad 2010-12-21 23:17:46 i

Det här var faktiskt svårare än jag trodde...vad ska jag börja med? Jag kan komma på tusen saker att lista....men det är ju bra för då blir det kanske tusen dagar framåt =)

Jag börjar helt enkelt med det jag funderade på under promenaden....(lite svårt med bara fem saker men...tar väl de som känns viktigast just idag)


Dagens lista alltså:

5 saker som ger min vardag guldkant

*Att få träffa och gosa med mina underbara brorsöner Arvid och Edvin och mina fina småkusiner Alicia och Saga. De förgyller mitt liv genom att bara finnas till och vara så fantastiska som dom är!

*Ett gulligt sms, en fin kommentar eller en glädjande komplimang...

*Hundarna! Mina älskade, fina tjejer sätter ständigt guldkant på min vardag bara genom att finnas vid min sida! Jämt, varje dag, oavsett vad.

*Middag med familjen. Jag älskar när både mina syskon och föräldrar samlas och äter (vilket händer minst en gång i veckan). Vad spelar ingen roll, korv och makaroner smakar bättre tillsammans än julbord ensam =)

*Att bli ihågkommen. Någon som hör av sig, ett julkort, en liten lapp på jobbet...bara att veta att någon tänker på en utan vidare!




Ja, kanske inte så mycket att läsa, men nåt för mig att pyssla med....=)

Listan

Publicerad 2010-12-21 22:13:41 i

Kom nyss in från en härlig promenad med mina älskade hundar...eller härlig och härlig...ja, min termometer var tillfälligt ur funktion så jag visste inte hur många grader det var ute...gissade på sju eller åtta minus så jag klädde mig därefter...linne, adidasjacka, adidasbyxor, powerboots och mössa...perfekt! Ja, efter halva promenaden hade jag typ ingen känsel i varken ben eller armar så det var inte så skönt...när jag kom in såg jag att det visst var 16 minus...missberäkning av mig..

Hursomhelst...när jag gick där och förbannade kylan och min egen klantighet började jag fundera över en massa saker..hur mycket man har att vara tacksam för, vad som gör livet värt att leva osv...massa djupa saker flög genom huvudet..eftersom jag typ inte verkar ha nåt annat att göra än blogga nu (läs med ironi för jag har tusen och åter tusen saker att ta tag i!) så tänkte jag att jag kanske skulle göra den här listan som alla verkar fastna för..men näe...just nu känns det inte så lockande...kanske jag skulle göra en egen lista då? ja, men ju mer jag funderade ju fler kategorier och grenar åt olika håll blev det så jag blev alldeles snurrrig till slut...ja, jag kom egentligen inte fram till nånting...förrän nu...jag började tänka på radion och kom på att där är det ju alltid massa listor så då tänker jag helt sonika sno den idéen och göra en ny lista varje dag (eller hur ofta jag nu orkar..) med olika rubriker...då får jag med det jag har på hjärtat den gången i alla fall...

Så...nu blir det en ny kategori...5 saker. Det ska den heta. Ja, varken mer eller mindre. 5 saker. Börjar idag.

Punkt. Hej.

Vem kan slå?

Publicerad 2010-12-21 20:51:39 i Allmänt

Jag bara älskar dom här killarna! Allt dom gör blir ju bra! Fattar inte hur dom lyckas!
Malin <3 Filip och Fredrik =)



Bild från Expressen

Ljuvligt läppglans

Publicerad 2010-12-21 17:03:59 i Allmänt

Jag har verkligen hittat en ny favorit i lipgloss-djungeln...av en slump fick jag det gratis när jag köpte kläder på nelly.com och har sedan dess beställt hem en hel del olika färger...Läppglanset kommer från Pierre Rene och finns i typ 40 olika färger eller nåt sånt...

+
*alla har en väldigt söt och god smak (om man nu, som jag, har för vana att slicka lite på läpparna...)
*jättefin glans som lämnar ett litet skimmer när glansen försvunnit
*många olika nyanser att välja bland
*billigt!
*känns inte kladdigt eller "för mycket"

-
*sitter inte särskilt länge, man får bättra på typ en gång i halvtimmen
*själva flaskan blir lätt kladdig i korken


Så här ser dom ut! (bild från shopping4net.se)

Hej så länge!

Amerikanska pannkakor

Publicerad 2010-12-21 11:53:59 i Allmänt

Nu är jag hemma på lunch, så jag tänkte att det kunde passa med ett litet lunchtips då =)
Jag såg på Jamie Oliver igår, som jag för övrigt inte gillar alls, men jag var för trött för att hämta tv-dosan och byta kanal...hursomhelst så gjorde han amerikanska pannkakor till sina döttrar...och det såg så gott och enkelt ut så jag var tvungen att prova. OCH gott blev det! OCH enkelt var det! Smakade knappt som pannkakor heller, mer som sånna där tjocka pannkakor man kan köpa utomlands..eller i Thailand i alla fall. Supergott helt enkelt!

Vispa ihop
1 kaffekopp mjöl
1 kaffekopp mjölk
1 ägg
1 nypa salt

Blanda i valfritt tillbehöv, ex. banan, rivet päron, hallon, jordgubbar....osv...
Smeten blir tjock i pannan, men stek inte för länge utan bara tills pannkakan har fått lite färg och är luftig och fin.
Servera med flytande honung och en klick yoghurt.
Tadaaa! Bästa lunchreceptet ever =)

Yummi...=) (bilden från www.ciao.se)

Hörs hej!

Svart som natten

Publicerad 2010-12-21 01:38:14 i Allmänt

Kom precis på att jag kunde byta tema på bloggen...nu slipper jag i alla fall blommorna...så tills vidare får den vara svart...tills nån där ute har tid att hjälpa mig! Det här ser ju inte klokt ut inser jag när jag surfar runt hos andra...

Jaja, det är inte mitt fel att jag är helt nollställd på datorer...man kan ju inte vara bra på allt faktiskt..=)

Så HJÄLP!

I'm back!=)

Publicerad 2010-12-21 01:35:20 i Allmänt

Ja, klockan är halv två på natten och jag ska upp och jobba snart, men jag fick helt plötsligt ett infall att börja blogga igen så jag tänkte att det är lika bra att ta tillfället i akt och skriva ett litet inlägg..

Någon uppdatering kommer inte på fråga för jag har ju faktiskt inte skrivit här sen i JUNI...JUNI, det är ju ett halvår! Jag skulle dessutom tro att alla ni (tre, haha) som läser min blogg faktiskt redan vet vad som har hänt det sista halvåret och det känns ju knappast så intressant för nån annan att läsa heller...

Jag har i alla fall tänkt lägga blogg.se som min startsida nu kanske jag går in och skriver lite oftare...kanske bara ett litet inlägg, ett bra tips, ett recept eller vadsomhelst nån gång då och då...bara för att liksom...bara för att jag många gånger känner att jag skulle behöva skriva av mig, men det känns så drygt att komma igång....nu är jag i gång...perrrrrfekt =)

Bara fyra dagar kvar till julafton nu...sjukt vad fort tiden går! Alla julklappar är i alla fall inköpta, inslagna och klara. Så nu känns det bara riktigt skönt att få koncentrera sig på städning och tillfixning av mig själv (ja inte städa mig själv, men fixa..) och huset....julen ska bli så himla rolig! Bästa nånsin tror jag faktiskt på! Julafton, juldan (både morgonen och kvällen!), nyår, trettondan, tjugondan...ja...det är mycket roligt framöver nu!

Jag tror precis John blund var förbi och strödde ett litet korn i mitt öga för nu börjar jag bli trött...på återseende imorrn då! Förhoppningsvis...=)

P.S...om nån vänlig själ skulle vilja hjälpa mig lite med layouten vore jag innerligt tacksam...jag fattar ju verkligen nada när det gäller sånna här saker...men blommor och glada färger passar ju liksom inte nu när det är vinter och mysigt..!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela