malinsminut

Alla ungar!

Publicerad 2010-07-26 21:24:45 i Allmänt

Det har kommit så många vackra ungar till den här släkten under de senaste åren! Jag tycker så mycket om dem så det är inte klokt! Det känns som att dom alltid har funnits, även fast både Saga, Edvin och Linus är under året. Jag vet inte vad jag skulle göra utan alla dessa små godingar...och det är inte ens mina! Man kan ju knappast fatta hur mycket deras föräldrar tycker om dem!

 

Alicia 4 år och Saga 10 månader.



Arvid, 1 år och 5 månader

Edvin, drygt 1 månad



Linus, 3 månader

Linus bor i Sundsvall så han får jag ju inte träffa så ofta, men han är ändå så otroligt söt! Dom andra barnen får jag ju gosa med varje vecka. Ja, vad skulle jag göra utan alla dessa underbara ungar?!

Uppdatering

Publicerad 2010-07-12 22:10:10 i Allmänt

Ja jag gör väl ett försök...sista gången jag skrev riktigt var i slutet av maj (förutom dom två inläggen jag har gjort ikväll då..)...uppdatering sen i slutet av maj...

-Cruising i Sollefteå - måååååånga fina bilar och en sjukt kul resa! Klart värt att åka dit!

-Försök att para Lillemaj, utan resultat...dom övade mycket och länge, men det blev nog tyvärr inga valpar för dom fastnade inte ihop...såvida dom inte gjorde det medan jag var på jobbet...eller på natten...men jag tror tyvärr inte det...

-Dragrace på flygfältet. Vi åkte traktorvagn dit och kollade när dom körde. En kall och blåsig dag, men som alltid spelar det ingen roll när man är med världens bästa kompisar...=)

-Resa till Tallin. En hel del sprit, god mat, massor med roliga händelser och skratt. Bo i en bajamaja med cirkusfolket...ja, det var helt enkelt en rolig helg! Jag önskar jag kunde ladda upp alla bilder, men det tar sååååå lång tid så ni får komma hit om ni vill se dom...=)

-SEMESTER! Som jag har längtat.....

-Midsommar i Junsele. Torsdag-söndag var vi där och härjade. En fantastiskt rolig helg återigen med världens bästa...=)

-Hamnfesten. Inleddes med att åka flotte på härliga Flärken. Medicin för själen att glida runt på sjön. Sen drog vi till stan och festade vidare.

-30-års firande. Andreas och Henrik fyller 30 nu i juli så vi slog ihop deras födelsedagar och tog ut dom på en tur. Hämta upp - dricka sprit - äta på Eriks jobb - dricka sprit - spela paintball (AAJ! 14 killar och jag...) - dricka sprit - duscha - dricka sprit - äta på O´Learys - festa natten lång...ja ungefär så var det =) Kul dag!

Sen jag har jag pysslat på lite här hemma...målat kortsidan mot vägen (oj så fint det blev!), städat, tvättat stormattan och putsat fönster...badat och lekt med hundarna...solat, druckit vin och haft det gött =) En helt otroligt skön semester har det varit och jag har verkligen fått vila upp mig.

Nu är det tyvärr bara drygt en vecka kvar av ledigheten...men innan dess hade jag väl tänkt hinna med att dricka en öl eller två i Åsele nästa helg då det är marknad...blir nog en himla kul helg!



Ikväll sover Alicia hos mig så imorrn ska vi ha picnick på badet tills simskolan börjar (och under och efter..). Hon är ju en sån mysig liten tjej..=)

Duger den uppdateringen eller? Jag orkar inte skriva mer om varje sak för det är nog ingen som orkar läsa i så fall! Jag ska försöka bli bättre i fortsättningen...mycket lättare om man skriver eftersom...men ja, det är ju som sagt sommar..=)

Hej så länge!

Nya bebisar i släkten

Publicerad 2010-07-12 21:54:27 i Allmänt

Ja i år har vi fått två nya bebisar i släkten! I april fick min kusin Anna en liten pojke som heter Linus och i juni fick brorsan ännu en pojke som heter Edvin. Två jättesöta, mörkhåriga små killar!



Linus






Edvin


Se där, se där..nu har jag uppdaterat...=)

Ja, jag vet...

Publicerad 2010-07-12 21:43:25 i Allmänt

Ja jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera nu, men ni får faktiskt ha lite överseende för det är ju SOMMAR! Jag har bara ingen motivation eller lust att sitta här vid datorn nu...men jag måste ju bara skriva en liten rad eftersom jag har fått diverse hot av en anonym person (Annika) om vilka hemskheter som ska hända om jag inte uppdaterar...MEN, nu har jag ju gjort det...ska se om jag orkar fila på ännu ett inlägg...men det torde nog dröja ett tag skulle jag tro...om jag känner mig själv rätt.....eller vad tror du anonym?

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela