malinsminut

Långfredan!

Publicerad 2011-04-29 22:39:10 i Festligheter

Oj vilken härlig påskhelg det var! Pricken över i:et var ju det fantastiska vädret! Otroligt vad härligt det var! Påskhelgen inleddes i vanlig ordning hos Stig och Eva. I år gick det inte att vara på sjön och pimpla så vi höll till på gräsmattan istället...funkade ju lika bra =) det är så himla kul när det är så mycket folk i olika åldrar som träffas så där! Runt 50 personer räknade jag till att det var denna långfredag....! Vi spenderade hela dagen i solen...grillade, tävlade, drinkade, skrattade och hade helt enkelt bara en superrolig dag =)


Pappa läste nåt jätteroligt =)



härligt i solen =)


Hanna hade klätt sig lite för mycket...men fin var hon!=)


Den här gamla surgubben tittade förbi och blev direkt uppvaktad med både godis och varm macka...=)



Delikata drinkar blandades av exklusiva ingredienser..


Tävlingsdags! Janne höll i trådarna!


Mitt lag! Lagledaren Gunnar ledde oss till en fjärde (näst sista) plats =)


Tävling nr 1. Kasta pil! Här är det morsan som kämpar på =)


Tävling nr.2. Pricka en metallgrej med ett däck. Svårare än man kan tro!


Tävling nr.3. Pricka en hink med tomma ölburkar.


Här gjorde vi även ett tappert försök att muta stationsbasen med lite whiskey...=)


Tävling nr. 4. Kasta ner uppradade ölburkar med en hockeypuck.

Även här försökte vi muta basen...

Tävling nr.5. var att gissa längden på en bräda som stod mot ett träd. När alla lag hade varit på alla stationer räknade tävlingsledarna ihop poängen och avslöjade resultatet...


Janne läser upp resultaten framför prisbordet.

Delar av det vinnande laget! Det var alltså dom som fick välja pris först! Men alla fick en liten grej =)

Annika var i det förlorande laget, men hon var jätteglad över tvättsvampen hon vann!=) själv vann jag en låda med skruv och plugg! Jättenöjd blev jag!

De här söta små killarna samlade pant hela dagen =)

 

Vid sextiden var det dags för mat i garaget. Mycket gott och välbehövligt!=)

Smaskens!

Stig delade ut snus till alla som ville ha =)

Lite underhållning bjöds det också på! Janne berättade roliga historier och Stig höll mest ställningarna =)

Efter maten återvände vi till gräsmattan och njöt av sällskapet, elden och kvällssolen =)

Fredrik gjorde en egen brasa vid sitt hus!

Stor var den också!

Mysigt hade vi!

Mattias och Isak tappade tillfälligt balansen...

..och stolen blev bara skräp...=)

Korv, hamburgare och grillade ostkrokar stod på menyn =)

 

Helt enkelt en superhärlig dag! Tack alla inblandade! =)=)=)


Tatuering!

Publicerad 2011-04-29 12:32:06 i Allmänt

(VARNING Mamma! Om du inte vill se den, scrolla vidare eller stäng av datorn genast!)

I tisdags var jag och tatuerade mig hos Susanne! Hon är ju så duktig så det inte är klokt! Jag hade redan ganska klart för mig var jag ville göra, men hon gjorde det ännu bättre =) jag blev supernöjd! ont som f*n gjorde det...men det var ju värt det efteråt...2 timmar och åtskilliga skrik och gnäll....=)..Susanne var otrolig som stod ut och klarade av att göra den så fin trots att jag inte direkt låg helt stilla..=)




Så här såg det ut efter en timme...då fick jag ta en paus och samla lite krafter =)

Tadaaa! En timme senare var det klart! så fint, så fint!=) helt plötsligt börjar jag tycka att jag har ganska snygga ben...;)

 

Om ni inte ids googla på texten får ni fråga mig =) den har ju så många innebörder att jag inte orkar skriva ett helt inlägg om det just nu =)

 

Hej!

Annandag påsk

Publicerad 2011-04-29 12:26:53 i Allmänt

På måndan var alla vi barn bjudna till mamma och pappa på påskmiddag. Mamma hade gjort tre-rätters och alla åt tills dom storknade =) supergott var det!


De här fina småpojkarna kom också! Arvid var stolt över sin slips och Edvin hade trasan i munnen =)


Soligt och fint =)


Edvin kan äta själv numera! Och extra roligt är det när man får äta efterrätten själv också =)


Arvid är en duktig storpojke!



Sen tittade vi lite på kattungarna också =)





En trevlig avslutning på påskhelgen!=)

Latsidan ;)

Publicerad 2011-04-28 12:35:41 i Allmänt

Ja jag har legat på latsidan med bloggandet hela påsken...jag har mest sysslat med detta:


dvs. solat och latat mig..=)...och jobbat lite...och druckit en hel del öl ;) men jag lovar att uppdatera med både bilder och text så fort jag får lite tid över!

Hej så länge!=)

Härliga vår!

Publicerad 2011-04-20 23:11:54 i Festligheter

Våren är verkligen härlig! Det märks att folk liksom börjar krypa fram ur sina vinteriden för man träffar så mycket folk helt plötsligt, folk hör av sig, folk vill umgås och man behöver nästan bara gå utanför dörren för att stöta på nån. Det är så himla härligt! Förra helgen var ju verkligen rolig! Jag fick nästan sommarkänslor bara av att umgås och dricka vin och så...sen att det blev mörkt och kallt på kvällen gjorde mindre...jag vägrar ju ändå att ha nån jacka nu när det är plusgrader så..=)

Fredagen och lördagen var ju som jag skrev i förra inläggen väldigt kul. Det var så himla kul att Anders och Cecilia kunde vara med också! Jag gillar verkligen den tjejen alltså! (Ja Anders också förstås!=)..) jag känner att vi kommer så bra överens, fast vi inte har träffats särskilt många gånger än...och det är verkligen en liten egoboost att umgås med henne för hon säger så många saker som hon verkar mena och som jag verkligen blir glad för =) Jag ser verkligen fram emot nästa gång (28e maj va?) =)

Man kan ju tro att helgen tar slut på söndan, men det gjorde den faktiskt inte denna gång =) i måndags kom nämligen min bästa Lena hem på en blixtvisit från Göteborg. Tur för mig att ingen i hennes familj var på hemmaplan för då fick jag ju ha henne för mig själv både på måndan och tisdan...hehe =) det är alltid lika kul att träffas och ta igen de månader vi inte har setts. När vi väl träffas känns det som att det var typ förra veckan vi sågs...=)



Det blev ju inte precis nån våldsam fest, men eftersom jag inte behövde kliva upp och jobba på tisdan så delade vi på några vinflaskor under tiden vi skvallrade =)

Det blev en ganska sen kväll faktiskt, men pigga och alerta möttes vi ändå upp för en härlig långpromenad i solen. Otroligt vad roligt det är att gå ut och gå med nån man inte har träffat på länge! Jag vet inte hur länge vi var ute, men skönt var det! Sen gick vi hem till mig och käkade lite glass på bron...surrade lite mer och njöt av solen =) sen var det dags för mig att jobba...

 

Det var i alla fall en rolig helg som rundades av med en mycket trevlig måndag och tisdag!=) och nu börjar ju påskhelgen imorrn så redan på fredag blir det mer festligheter! Ojoj, bara att ladda för en härlig helg =)

God natt!

Björn Rosenström!

Publicerad 2011-04-20 22:42:25 i Festligheter

Ja, så har jag äntligen tagit mig i kragen och laddat upp bilderna från fredagens äventyr på Merry can! Jag hade faktiskt längtat till denna kväll eftersom att det dels var längesen jag var ut och dels för att det var slutsålt. Så klart även för att jag tycker att självaste Björn gör bra festlåtar, men det var liksom en bisak egentligen =) hursomhelst, kvällen började på förfest hos Mikael och Emma i Bredbyn...


FÖRFEST


Lars och Mikael funderar...kanske sitter dom och diskuterar om det kan bli aktuellt att Mikael måste köpa nya sockar snart eller om dom där trasorna klarar en omgång till i tvättmaskinen...;)


Fredrik är alltid lika glad!


Jag glömde att ta med mig benen...eller ja, åtminstone ser det då ut som att jag är utan..=)


Anders hade lust att pimpa sitt leende en aning...(kolla även in hur bra trädet utanför fönstret passar med hans frisyr!=)...som hittat!)


...och så här fräsch blev han! Vilken kille!


Cecilia gillade även att Anders målade naglarna röda ;) (och åter igen...kolla in svärmorstungan i fönstret, den sitter ju som gjuten på Anders huvud!=)..)



"Inga underifrån-kort, Malin!!!!!" Nej, nej...det blev ju inte det heller =)


jag och fina Cecilia alldeles innan vi gick ut till bilen!


MERRY CAN



Låååååång kö....och vi var typ längst bak....


...men tack vare att Emma kände nån längre fram i kön avancerade vi och vips var vi nästan framme =)



Tyvärr råkade jag dö lite i kön...eller ja, jag har ingen annan förklaring till mitt lik-liknande utseende på denna bild...Cecilia och Emma var ju i alla fall fina =)


Janne, Cecilia och Anders


Självaste Björn rockade loss!


Janne bjöd på fisherman-shots...dom drog bra...;)


Nu kommer det lustigaste...av nån anledning fick jag och Cecilia för oss att ta nån slags idolbild med Björn Rosenström...vi lejde en kille i förbifarten att fota oss med vår stora idol (haha!) och så här bra blev det!


Så himla mysigt hade vi! haha!


..tills kortet var knäppt (trodde vi)..."knäpp ett till" sa jag, Björn blev sur och Cecilia såg mest nöjd ut =)


och vips var den lyckliga familjen glad igen!=)

När vi hade lyssnat klart på Björn, druckit drinkar och shots, dansat, pratat, hälsat på folk och minglat runt var kvällen slut och vi begav oss till kebabhouse...mycket klokt val =)

KEBABEN


Janne och Mikael ville visa sin kärlek till varandra....


och det ville även Anders och Cecilia...eller i alla fall Cecilia...=)


Alla köpte kebab utom jag som tog en pizza (ja! jag vet! jag tål ju inte gluten, men vem f*n bryr sig klockan två på natten när man har mer alkohol än blod i omloppet...;)...)...mitt val visade sig vara väldigt stöldbegärligt eftersom alla försökte tjyva till sig en bit....här fäktas jag lite med Janne när han ska inleda sin stöldturné...


"Janne, vi ska ta ett kort"...ja, medan jag gjorde en pose passade han på att norpa en bit av min mat...jäkla typ...



"Ja, tar du mat av mig så tar jag väl mat av dig.."...(Anders som satt mitt emot hade även besticken i högsta hugg för att kunna roffa åt sig lite av min goda mat...)


Den här fina bilden på Erik med vitlökssås i hela nyllet får avsluta kvällen...=)

Tack ska ni ha alla mina roliga! <3

Lördagskvällen!

Publicerad 2011-04-17 22:34:20 i Allmänt



På fredagen var vi ju som bekant i stora staden och roade oss, men det blev så många bilder så jag får göra det inlägget en annan dag..kanske imorrn. Hursomhelst var det en superkul kväll! På lördagen vet jag inte vad som hände med den övriga bybefolkningen för alla verkade helst vilja sitta hemma och inte göra nånting...dom enda som överlevde fredagen var Anders och Cecilia så då traskade dom över till mig och drack lite vin och sådant. Mycket trevligt var det! Jag gillar verkligen att Anders har fixat en sån bra tjej till Norrflärke ;)




Cecilia sysslar även med lite piercing och jag gillar ju verkligen att sticka hål här och där så jag tog tillfället i akt och bad henne ta med nålarna =) ont gjorde det ja...men jag är ju så himla känslig också så det kanske är därför...=) men hon var så duktig och det märktes att hon hade gjort det många gånger =)



Det är alltså den där plattan som sitter lite i mitten so jag fick dit igår =) piercingsmycket var lite större än nålen så hon fick liksom trö igenom det efteråt så därför sitter det åt fel håll....alltså är det baksidan man ser...men det spelar ju ingen roll för det är ju bara att vända på det när det har läkt lite =)


Sen fick jag även ett fint litet smycke i läppen! Och jag är så sjukt nöjd! =) (och nej, jag har inte en guldtand, det är ett tandsmycke som blänker...=)...!) Det är fortfarande väldigt svullet, men det går väl över om nån dag hoppas jag...smycket ska ju inte sitta så där "inni skinnet" sen...men fint blev det tycker jag!

 

Det som är lite tråkigt är att alla tycker det är så himla hemskt..."oo, vad du förstör dig", "fy fan vad fult", "ska du se ut så där, fy fan", "usch", "men fy vad hemskt"....ja...det är ungefär det jag får höra av de flesta...det hade ju varit schystare tycker jag om folk hade sagt "jag gillar inte piercingar, men huvudsaken att du är nöjd"...eller nåt liknande....jag kräver ju absolut inte att man måste tycka att det är fint eller ljuga och säga att det blev bra bara för att få mig nöjd, men det är ju inte heller så kul att höra att man bara är ful och förstörd hela tiden...JAG tycker ju att det blev bra och det är ju faktiskt det som räknas...hur kul skulle det vara om ni hade ett nytt smycke eller ny frisyr eller nya kläder eller nåt annat som ni är nöjd över och få höra "fy fan vad fult"? Ja, ni fattar...

Men jag är ju inte den som är den så jag säger faktiskt ungefär det jag har skrivit här ovanför när jag får en sån kommentar...så Annika bad faktiskt om ursäkt idag..för hon sagt ungefär allt det där....och det var ju bra för då är det ju lugnt =)

Ja, det var som sagt lördagen! Nu ska jag hoppa in i duschen!
Hej!

Söndagsmiddag

Publicerad 2011-04-17 22:14:09 i Allmänt

Idag har det i vanlig ordning varit söndagsmiddag hos mamma och pappa. God mat och smaskiga efterrätter som vanligt =) och det är ju alltid lika mysigt att få gosa med mina älskade brorssöner också =)


Edvin gillar verkligen kattungarna....

...fast han är inte så värst försiktig med dem...=)


Han har gärna lust att krypa in till småkissarna och dra dom lite i svansen =)

Storebror Arvid är så otroligt duktig på att hålla i kattungarna! En riktig storpojke är han!


Barnstolen blir en jätterolig bil om man tippar ner den! Båda syskonen ryms till och med =)

En mysig och mättande söndag alltså!=)

Fredagskul!

Publicerad 2011-04-14 23:23:14 i Festligheter

Imorrn blir det kul! Direkt efter jobbet är det bara att duscha och fixa till sig för sen bär det iväg på förfest =) efter det beger vi oss in till stora staden och Merry Can där Björn Rosenström ska spela =) Jag kan väl inte säga att jag är nåt riktigt stort fan av hans musik, men det är ju såna låtar som brukar spelas på fester och live-musik är ju alltid kul =) plus att man kan ganska många låttexter också...det känns bara jättekul helt enkelt!=)

(bild från hc.nu)

 

Nä, nu säger jag god natt! Och det är väl lika bra jag säger skål också för imorrn kommer jag inte att skriva nåt =) så GOD NATT och SKÅÅÅÅÅL!=)

Härlig dag!

Publicerad 2011-04-14 23:19:13 i Allmänt

Idag blev det många inlägg....men hellre det än att skriva om allt möjligt i ett inlägg =)

Dagen har i alla fall varit helt perfekt! Vaknade tyvärr i soffan, fullt påklädd med tv:n och alla lampor på...somnade tydligen som en stock igår...men jag var ju pigg när jag vaknade så det är väl huvudsaken =) tog en dusch och ringde syrran. Vi tog alla hundar och gick ut på en timmes promenad. Hemma igen så gjorde vi en kylskåpsrensning hos mig och lagade till en kycklinggryta med alla möjliga ingredienser....grädde, kokosmjölk, kycklingfond, tomater, riven ost och massa örter och kryddor...till det gjorde vi nudlar...riktigt gott blev det!=)





Vi satte ju oss självklart ute i solen och njöt av både mat och värme =) riktigt trevligt!

Innan jag började jobba klockan tre hann jag dessutom städa hela nedervåningen och renbädda....så jag är riktigt nöjd över dagen! Fint väder ikväll också så det var riktigt roligt att jobba!=)

Hej!

Livsnjutarna!

Publicerad 2011-04-14 23:15:01 i Hundarna

Lillemaj får ju som sagt bada fler gånger per dag nu för tiden. När badet är avklarat och hon har rullat runt och torkat sig på mattorna lägger hon gärna sig i solen i köket och njuter av värmen =)




Ååå vad skönt för en liten maja =)


Att en sån liten hund kan ta så stor plats! Det är lite svårt att se, men jag ligger på sidan i soffan och Ling-Ling har brett ut sig på sidan om.....inget mer än mina ben och lillan får liksom plats....men myyyysigt är det =)

Middag

Publicerad 2011-04-14 23:12:54 i Allmänt

Mamma är otroligt bra på att bjuda på mat...(god mat!) och när hon gör det bjuder hon typ alla...=)...jag tror att det här var i måndags...(?)...Olle, Pernilla och barnen, Annika, Isak och jag fick äta två rätters hos mor och far...och innan maten brukar det alltid bli lite lek och sånt på köksgolvet...och då vill ju förstås alla vara med...barn och vuxna, hundar och katter..=)






Mamma fixade med maten...och hade även gjort efterrätt som ni ser =)


Den här gamle mannen ville inte leka...=)



Världens finaste unge! Edvin (eller Bibbi som hans brorsa kallar han..=)...)!




Stora killen =) så söt så det inte är klokt!



Arvid är jätteduktig med kattungarna. Han är så försiktig och gör precis som man säger! En riktig liten djurkille =)

Olle visar en liten kisse för Arvid och Lillemaj måste så klart vakta sin bebis...

...men Arvid är en mycket klok liten pojke så han förklarar för Lillemaj att det faktiskt inte är hennes bebisar...det är ju faktiskt "mjau" som rår om dom...=)




Ja, blir ni inte avundsjuka över hur mysigt vi har det? =) hihi

Nytt på gården...

Publicerad 2011-04-14 23:06:13 i Hundarna





Hmm...tro vad Lillemaj står och tittar på...


Ja...alldeles rätt..det har ploppat ut fem kattungar...=)...den här gången verkar kattmamman åtminstone ha både mat och lust att ta hand om dem så tack och lov behövs ingen stödmatning...dom är så runda och tjocka så...=)



Lillemaj tror ju förstås att det är hennes bebisar och vaktar dem hela tiden..man kan knappt ta ett kort utan att hennes nos är med....och nåde den som försöker hålla i en liten kisse..;)

Tre flickor och två pojkar blev det i alla fall! Friska och fina!=)

Underbara vårdagar!

Publicerad 2011-04-14 23:03:17 i Hundarna

Å vilka härliga dagar det har varit i veckan! Bara sol och goväder =) Otroligt vad jag älskar våren! Så himla härligt när det blir så varmt så man måste gå i linne...eller sitta ute och sola på bron...ååå, snart är sommaren här =)

En nackdel med våren är ju att det blir ganska slaskigt...Lillemaj får ju bada några gånger per dag numera eftersom hon blir så himla lerig varje gång hon är ute....




Magen och benen blir alltid värst...

Å, jättebra att gräset börjar komma fram så man kan äta lite och sen kräkas, tycker Lillemaj =) Just den här dagen fick jag och majan lite egentid eftersom Annika och Isak hade lånat Ling-Ling och var ute med henne...perfekt =)

Vi såg även en söt liten tofsvipa som trippade runt på snön....det här var ungefär en vecka sen så nu har ju både kanadagäss, svanar och tranor hunnit komma till byn....när det väl blir vår så smäller det bara till och så ÄR det vår! Och nästa vecka är det påsk! Härligt härligt!=)

Ingen ordning på en övervåning..

Publicerad 2011-04-10 00:07:55 i Huset

Ja, jag har faktiskt fått lite påbackning om att skriva om hur det går på övervåningen...kul =) jag har fotat litei kväll, men jag känner att det blev slarvigt tagna bilder...sneda, konstigt ljus och dålig skärpa...men nu har jag laddat upp dom så jag orkar inte göra om det =)

Det går i alla fall ganska bra där uppe! Sovrummen är i stort sett klara...måla lite spikhuvuden och lite annat småpyssel är allt som är kvar att göra =)



Madrasserna är fortfarande inplastade eftersom jag inte vill ha massa slipdamm från hallen på dem..=)

Byrån står där den ska...fattas bara tv:n nu..=)

Garderoberna är kompletta....en liten del av stjärnhimlen syns där också..=)

I gästrummet är det ännu inga möbler...men både taklist och golvsockel är på plats =) det fattas ett foder under fönstret bara....

Både gardinstänger och persienner har jag mekat upp =) och dessutom har jag pyntat fönstrena med både lampor och blommor (fast det är min snälla mamma som har fixat växtligheten =)..men krukorna har jag köpt själv! haha!)

Så fruktansvärt dålig bild....i den där lilla hörnan blir i alla fall datorn. Skrivbordet och stolen är för tillfället det enda möblemanget i detta rum...

Även garderoberna i gästrummet är på plats....

 

Så kom vi till hallen då...där jag håller på som värst just nu. Egentligen är det inte så mycket kvar där, men för tillfället känns det oändligt...typ...

Spackel, tapeter och slipa golvet är det som är kvar....plus golvsockeln sen då....och trappräcket och slipa trappen...väggen ovanför trappan är svår att komma åt så jag måste traska omkring på två plankor för att kunna spackla och tapetsera...dessutom måste jag stå på en pall på plankorna för att nå högst upp...det ser kanske inte så högt ut, men benen skakar som två asplöv när jag står där...haha! Läskigt värre =) imorrn ska jag slipa spacklet och förhoppningsvis göra bort att tapetsera den där väggen också...efter jobbet alltså...

Väggen till höger ska alltså få tapeter imorrn....

Väggen mot toan är inte riktigt klar än eftersom det ska dras lite el till toaletten innan jag kan sätta igen den...som ni ser har jag slipat halva golvet (den ljusa delen...)...men jag varken hann eller orkade göra klart förra gången så jag ska hyra slipmaskinen igen nån dag och göra klart hela hallgolvet...och även fixa till den delen jag har börjat med...ni ser ju att det är mörkare på vissa ställen och sånt måste ju bort innan jag kan lacka....stor skillnad på slipat och gammalt lackat golv va? Man kan knappast tro att det finns ett sånt ljust och fint golv under den där orangea ytan...=)

 

Ja...det var det....när hallen är klar kan jag ju äntligen flytta upp..jippi! Toan är ju liksom ingen panik med...dessutom är det ju inget "dammigt" jobb kvar där (tror jag...) så det borde ju inte behöva beröra dom andra rummen...jag måste ju dessutom leja nån som sätter golv- och väggmattan så det känns som att hallen liksom är min sista etapp på övervåningen =)

Sen är det bara att börja om nere...;)

 

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och gå och lägga mig...upp och jobba klockan 7 imorrn!

God natt!

Glömde en sak!

Publicerad 2011-04-09 20:57:38 i Allmänt

Förblindad av all bitterhet (haha!) glömde jag bort att jag faktiskt var bjuden på en tjejfest ikväll! Tyvärr kunde jag ju inte vara med eftersom jag jobbar imorrn men annars hade jag lugnt farit! Det är ju verkligen inte ofta nån orkar dra ihop tjejer så där =) mången tack till Emma.N för inbjudan =) tråkigt som faen att jag inte kunde vara med, men så är det när man jobbar varannan (jävla) helg.....när jag tänker efter hade det nog varit bra mycket mer att göra om jag hade bott i stan...många fler att umgås med liksom....men då hade jag å andra sidan inte haft mitt hus....mitt paradis på jorden....min bästa plats =)

Jaja, hoppas ni får kul ikväll tjejer!=) <3

Det är inte alltid lätt...

Publicerad 2011-04-09 20:48:53 i Allmänt

Det är lätt att bli lite bitter så här på lördagskvällen....ibland önskar jag bara att jag hade nån...vemsomhelst, bara för att ha nåt att göra. Här i krokarna finns det inte en enda en (som jag brukar umgås med) som är ensam...inte en! Förutom jag....och det är såå himla tråkigt ibland...om jag hade nån hade jag ju i alla fall haft en att umgås med på lördagskvällen =) det är ju oftast par som umgås..bjuder varandra på middagar, far ut på utflykter, hittar på saker...och det är ju inte ett dugg konstigt heller för det blir ju såklart så...jag klandrar inte nån eller så, men det är bara så trååååkigt....man blir så lätt bortglömd när man är ensam....och man vill ju heller inte tränga sig på eller känna sig som femte hjulet bland alla par.

Det är tur att jag har mina bästa killar Janne och Anders =) dom är ju lite i samma sits som jag =) och inte bangar dom att gå ut en lördagkväll heller! =)

Roligast är väl ändå när det är nån slags fest som alla i bekantskapskretsen ska på, typ Olympia eller nån pub här, för då går ju alla ut tillsammans oavsett om man är ensam eller inte. Då får man liksom tillbaka alla man umgicks väldigt frekvent på den gamla goda tiden =)

Jag klandrar som sagt ingen för det blir ju lätt att man umgås som par, men en som verkligen ska ha all heder och tack är en som alltid kommer ihåg mig och frågar om jag vill vara med osv., till och med på vissa slöa parkvällar där det bara dricks öl och inte görs nåt särskilt =) All cred till Fredrik! <3



Å andra sidan har jag funderat med mig själv att jag hellre är ensam resten av mitt liv än har nån bara för att slippa vara ensam. Jag är ju lycklig som jag har det, bara lite bitter ibland ;)

En vacker dag står han nog där och väntar...;)

Nä nu när jag har fått ur mig lite bitterhet ska jag upp och spackla lite i hallen! Börjar ta sig nu!=) Och jag är ju förresten aldrig göralös när jag har övervåningen ;)

Hej!

Smart!

Publicerad 2011-04-04 23:35:12 i Allmänt

Jag är så himla smart! Nu får ni ju läsa inläggen i kronologisk ordning! Bra va?!=)

God natt och glöm inte att kommentera!;)

Lycksele - ditresa och förfest 1

Publicerad 2011-04-04 23:34:37 i Festligheter

Ja det blev som sagt en mycket lyckad helg det här! Jag tror jag har skrattat ungefär 90 % av tiden! Så himla sköna människor man umgås med alltså! Otroligt kul hade vi!

Jag får köra nåt slags bildspel och skriva eftersom...annars glömmer jag bara bort saker....


Samling vid Norrflärkeskolan kvart i 10 på lördagsmorgonen. Vi var fyra bilar som körde tillsammans dit. Två galningar (Erik och Andreas) körde skoter till Lycksele....sisådär 26 mil tror jag det blev för dom...jaja, vi kom i alla fall iväg i ganska bra tid och det var då en jäkla tur för det var glashalt hela vägen nästan! Bilen sladdade runt och det var renar här och där...helt galet...tur att man slapp köra. Vi hade för övrigt en mycket bra och säker chaufför...Jörgen.

Jag, Stefan och Helena satt bak. Janne satt fram och drinkade öl och Jörgen körde som sagt. Helt ärligt tror jag inte jag nånsin har varit med om nån roligare bilresa! Jag tror inte det berodde på att vi drack öl för vi hann ju knappast dricka sååå mycket på vägen ner...allt blev bara så himla galet och roligt. Mest utsatt var Stefan och vi konstaterade sen att det nog berodde på att inte Anders Lenö var med....jag och Janne måste ju ha nån att ge oss på..=)...vi diskuterade i alla fall allt ifrån Stefans gamla (påhittade) flickvänner och hans (inte påhittade) idoler Roland Cedermark och Björn Afselius till jobb och sexleksaker. Ja, typ allt var ju som ett skämt. Mycket, mycket kul! En annan sak var när det dök upp en ren i vägkanten och alla såg den...UTOM Jörgen som körde...man såg paniken växa hos oss i baksätet tills jag började slå i Jannes nackstöd och skrika "REN REN REN REN"! Låter kanske inte så kul, men efter tvärniten skrattade vi tills vi dog...nästan =)

 

Första stoppet blev strax innan Hälla tror jag. Stefan hade kokat lite kaffe i en termos som han bjöd oss på. Gott värre =) eftersom vi låg först och hade en snitthastighet på hela 64 km/h fick vi stå och invänta de andra ett tag...

 

Här fick även Jörgen vara med på ett hörn!=)

Man kan ju tro att han var utfull...men det var han faktiskt inte...det är till och med kaffe i muggen =)

 

Gott öl! Glutenfritt dessutom =) då kan man ju dricka extra mycket ;)

Det här är ju en rätt vanlig syn när man ger sig ut på såna här resor...Martin (som står i mitten) ser rätt nöjd ut över sina kompisar =)

 

I Åsele stannade vi till på timmergrillen och åt lunch. Mycket trevligt!

 

Sen fortsatte vi drinkandet i bilen. Lite mintu är ju aldrig fel på en bilresa =) Det var även här Stefan fick lite problem med en kapsyl...ja, det kan ju vara lurigt ibland att veta vad man ska göra av dom...;) Janne försökte även få han att peta tänderna med en tandpetare han hittade på parkeringen...diskussionen om mina (mycket tvivelaktiga) bekantskapskrestar nådde nog sin kulmen ungefär här....;)

Det är liksom lite lurigt att försöka återberätta roliga saker. Jag måste nog helt enkelt konstatera att de som inte var med aldrig heller kommer förstå hur kul det var...det är inte ofta jag skrattar så jag nästan svimmar....men det gjorde jag många gånger i helgen..=) och jag har ju dessutom fått nån slags påtvingad tystnadsplikt med hot om diverse saker....lägger jag ut nåt på bloggen är jag typ lika med ingenting så jag får väl hålla mig i skinnet ;)

 

Framme på hotellet. Janne rev av sig kläderna direkt eftersom han som vanligt tycker det är varmt...vi hade i alla fall ett superfint hotellrum! Stort och ljust! Till och med en egen bastu hade vi! Kylskåp och allt....alldeles perfekt =)

 

En fin liten välkomstbricka hade vi också! Det kostade ju så klart så vi funderade att vi inte skulle ta nåt...men ni vet hur det är...en av oss blev sugen på ostbågar mitt i natten...=) hihi

Då har vi äntligen kommit till förfest nummer ett då. Samtliga i sällskapet joinade mig och Janne i vårt partyrum (haha). Så vi drinkade och härjade ett tag =)

Fulla rummet med filurer =)

 

Jag måste nog ge mig där för annars orkar ni ju inte läsa...det här inlägget blev väl typ en meter långt =) jag tar nya tag och gör ytterligare ett...alldeles strax!=)

Lycksele - bada pool, förfest 2 och kvällen

Publicerad 2011-04-04 23:34:25 i Festligheter

Jaha...då var etapp ett avhandlad ;) bara att fortsätta då. Förfesten ja....mycket trevlig var den. Vi väntade fortfarande på Andreas och Erik som inte hade dykt upp från sin skotertur...dom dök heller inte upp (förrän typ klockan fem) så vi bestämde oss för att gå ner till badet och fortsätta festen där =)


Kolla vad härligt! Varmt (nästan för varmt), bubblande vatten! Och det bästa av allt var ju att man fick dricka vad man ville i poolen, bara man hade det i plastglas eller plastflaska. Helt fantastiskt!=) Två bubbelpoolar, en vanlig bassäng, två bastuar och en utepool fanns det. Vi la beslag på utepoolen också men den bubblade så konstigt och var rätt så kall så det var mest här vi höll hus =) otroligt vad roligt och härligt det var!


Inte min bästa sida, men en rolig diskussion verkar vi ju ha haft i alla fall =)


Fantastiskt fin utsikt från poolen! Hela älven såg man...


Efter att vi hade bubblat klart, duschat och fräschat till oss lite var det förfest hos oss igen. Nu var alla fina och uppställda inför kvällens middag =) Slips och skjorta...det är melodin de =)


Det blev även lite brottning som alltid...jag vet inte om det var nån som råkade nypa nån eller vad det var som hände. Som vanligt blev också Martin kommenderad att gå och stryka sin skjorta...jag vet inte varför alla alltid klagar på han, men..! Jag har tyvärr ingen bild på det...

Efter förfesten, typ halv åtta, var det dags för mat. 2-rätters middag ingick i hotellpriset och sen fick man köpa till efterrätt själv om man ville. Trevlig dukning och perfekt långbord fick vi.

Jag och Stefan (som jag för övrigt av nån okänd anledning kallade Martin precis hela kvällen..) hade trevligt vid middan!

En del av det trevliga bordet! Tomas och Erik närmast i bild.

 

Ännu en trevlig bild av gänget!=)

Erik lånade min kamera och gick runt och fotade lite diverse folk. Jag orkar inte ladda upp bilderna på alla tanter och damer och tjejer eftersom ingen faktiskt vet vem det är. Den här bilden var ju dock lite lustig eftersom Erik bad en tant vid grannbordet att ta kort på han och servitören. Vad det nu skulle vara bra för =)

Förrätten. Typ en laxklump på bröd med blomkålscreme´. Gott var det!

Varmrätten. Kyckling och ris med kräftstjärtar kan man säga. Mycket gott! Efterrätten glömde jag att fota, men det var i alla fall chokladmousse (godaste jag har ätit!) med pannacotta eller vaniljglass med äppelflarn (såg också gott ut!). Mycket bra mat!

Mikael ska gifta sig till sommaren så han blev ropad upp på scen och fick sig en liten sång. Den andra gubben fyllde tydligen år så han fick också gå upp och glänsa en stund =)

När maten var gjord skingrades gänget lite. Några dansade, andra hängde i baren och vissa satt mest och pratade. Jag gjorde nog lite av varje tror jag. Ganska lugnt i början, men efter att Janne och jag tog en fisherman-shot och jag hällde i mig två (tror jag?!) sexor piggelin så suddades minnet ut...hrm....jag och Erik låg tydligen i framkant i fylleligan...men vad gjorde det..kul var det ju i alla fall!=)

Jörgen och Stefan verkade också ha det lite jobbigt...=)

Sista bilden från kvällen....tror den är tagen nere på discot, där jag också hängde en hel del....Janne och jag var verkligen två fräschingar här! Jag lyckades ju faktiskt få tag på nån slags kille där, men som Jörgen uttryckte det vid frukosten dagen efter när jag berättade att jag hade tappat bort han "man kan säga att du lyckades supa bort han"! Haha! Ja, det är inte ofta man lyckas supa bort ett ragg! Men ska de va så ska de va =)

Det blev en rätt tidig kväll för mig tydligen...jag har ingen aning vad klockan var men jag har räknat ut att den måste ha varit mellan halv ett och ett eftersom jag hade ringt till nån halv ett och fick det här sms:et dagen efter:

 

Haha! Erik var ju väldigt snäll som hade försökt efterlysa mig! Men jag hade ju krypit iväg upp på rummet och som Janne beskrev hade jag också lagt mig i sängen, visserligen utan täcke eftersom han sa på morgonen "och det enda jag såg när jag kom in var två vita KAMSER som stack upp ur sängen" haha! Väldigt fräckt att beskriva min fina stjärt så...haha! Jag hade faktiskt bh och trosor på mig..i alla fall då jag vaknade...haha!

 

Jag får väl passa på att be om ursäkt till alla jag ringde och babblade med denna kväll...konstigt egentligen för jag brukar ju sällan ringa till folk när jag är så där. Sen har min mobil också ringt lite folk av sig själv (ja det är sant!). Den här pekskärmen verkar aktiveras ibland när mobilen bara ligger i väskan så den ringer upp de som står först på telefonlistan...alltså ni som börjar på A och fick konstiga mobilsvar mitt i natten...SORRY! Hoppas jag inte väckte er =)

 

Okej...dags att ta tag i sista inlägget =)

Hej så länge!

 

 

Lycksele - dagen efter...

Publicerad 2011-04-04 23:21:46 i Festligheter

Ja, dagen efter...många av mina kära vänner mådde lite si och så...=) som vanligt dagen efter alltså! Jag mådde ju faktiskt rätt så bra eftersom jag hade störtat i säng rätt tidigt =) Janne var väldigt trött måste jag säga...så där såg jag ju min chans att reta han lite!



God morgon, god morgon! Först sjöng jag en liten sång och försökte vara snäll, men han var inte på bra humör så då tog jag till lite andra knep...hehe....han fick bland annat vakna av stringkalsonger (ja, ni vet, man fixar in kalsongerna..haha), att bli inbäddad i en blöt, iskall handduk, lite massage (inte så skön massage som ni förstår), att bli kittlad under fötterna och lite annat som jag hittade på....=)....sen när han faktiskt hade vaknat fick han även ett kalsongryck och skrek rätt så högt för dom hörde det några rum bort....hihi....jag är inte nådig när jag själv är pigg på morgonen =) hade han gjort så mot mig hade han fått fan för det i många veckor framöver =) Kul va det då i alla fall =)

När Janne hade klivit upp och duschat gick vi och hälsade på Jörgen och Erik. Jörgen var pigg och glad medan Erik inte hade klivit upp än, men var ganska glad ändå så då sjöng jag en god morgon-sång även för han =)

Erik hade hängt upp en person på väggen...såg det då ut som =)

Gott med frukost tyckte Janne! Han rakt skelade lite ;)

Snart fick vi fler kompisar vid frukostbordet! Fantastiskt vad det är gott med hotellfrukost! Bäst av allt!=)

 





Erik hade en sån lustig frisyr! Håret hade liksom ställt sig upp på hela huvudet på nåt märkligt sätt! "Ja, fo si nu hur harne gå...öm de kom opp igen hell"...hehe..han hade lite jobbigt med frukosten =)

Efter frukosten tog vi en liten siesta eftersom vi inte tog så särskilt lång sovmorgon...när vi skulle upp på rummet gjorde Janne en fuling i hissen...brottade ner mig, tog nyckeln till rummet, kastade in mig i hissen igen och tryckte på knappen två våningar ner....hrm...jag hann ju trycka på rätt knapp och komma ut ur hissen, men då hade han redan sprungit iväg till rummet och låst dörren så där stod jag alldeles ensam i korridoren...schysst =) nä, han släppte faktiskt in mig ganska på en gång...men ändå.

Klockan 12 skulle vi vara ute från rummen så då gick vi på Dollar Store för att fördriva lite tid för att kunna köra hem i nyktert tillstånd...oj vilken rolig affär! Så himla mycket bra prylar!=)


Stefan och Martin kollade runt lite.


Hur länge kan man prata om fryspåsar egentligen? Ja, fråga Janne för han är expert. typ.


HAHA! Jag skrattar ihjäl mig åt Erik! Så sjukt rolig han blev i hatten! Han skulle ha köpt den =)


Janne passade bra i flätor, men Erik passade nästan bättre i skärmmössan! Han ser nästan ut som en liten seriefigur tycker jag =) Som Pernilla skrev på fejjan, det fattas bara en liten propeller där på huvet =)

Efter många fantastiska fynd på Dollar Store var det dags att åka hemåt. Jörgen körde även hem. Perfa =) Samtalsämnena i bilen blev även på hemvägen helt sjuka. Jag får ju inte skriva nåt, men jag bara måste få upplysa om att ett av dom var nån slags fantasi om Stefan i bastun...ojojoj...remember Janne? Jag skrattade tills jag fick slut på luft!

Stefan var lite missnöjd med ferraribilarna han hade köpt..."Men va fan, vad är det här för missfoster?!"

Janne köpte en tidning och läste lite om sitt kommande yrke som prostituerad. Han fick många bra tips av killen i tidningen. Han verkade ta 1500 kr i timmen, men Janne skulle nog bara ta 20 kr. Och dessutom stå för rummet..,så jag vet inte hur det där yrkesvalet egentligen kommer att gå för han...lycka till i alla fall!=)

På vägen hem stannade vi också till i Åsele och käkade hamburgare. Mycket gott och trevligt.

 

Ja, kära vänner, det där var helgen. Som sagt, jag har nog inte skrattat så mycket på år och dag! Fantastiskt kul! TACK till alla de bästa för den härliga helgen! Hoppas det blir en repris om inte så länge ;)

 

På återseende!=)

 


Lyckad helg!

Publicerad 2011-04-04 17:49:07 i Festligheter

Ja vad ska man säga...jag får nog dela upp inläggen för det blir så mycket annars...jag har laddat upp alla bilder så det torde gå ganska fort bara jag får lite tid att sitta vid datorn..=)...facebook är ju bra för att man kan ladda upp många bilder snabbt, bloggen är bra för att man kan skriva en massa till bilderna också....så ni som har fejjan har väl redan sett alla bilder...men inte hört alla historier =) hihi

Jag jobbar ikväll så jag lämnar er med denna bild så länge =)



Ses kanske ikväll!=)

Lycksele

Publicerad 2011-04-01 17:13:43 i Festligheter

Imorrn drar vi till Lycksele! Ska bli hur kul som helst ju! Vi är 22 stycken som ska förgylla Lyckselebornas lördagskväll med vår närvaro =) kvart i tio imorgon bitti ska vi träffas på Norrflärkeskolan...vi får inte hotellrummen förrän klockan tre så tills dess ska vi roa oss med att bada pool och annat smått och gott =) på kvällen har vi beställt middag (tror jag!) och så är det ju dans sen då också...och "disco" tror jag....eller? ja, jag har ju inte koll på nånting förutom att jag har betalat och att vi ska fara imorrn...jag vet ju faktiskt knappt vart Lycksele är...tur det inte är jag som ska köra...

Det är visst herrn längst till höger på bilden som jag ska bo med. Jag minns inte om han hade rymt från gruppboendet eller om han helt enkelt får gå lös nu....får väl ta reda på det imorrn.

 

Ölen är på kylning så nu ska bara väskan (väskorna?!) packas =) Det blir en kul helg det här!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela