malinsminut

Ett år vackrare, ett år klokare =)

Publicerad 2011-08-24 18:45:22 i Festligheter

Helt galet vilken fantastiskt bra födelsedag jag hade! Jag fyllde alltså år förra måndagen, den 15e, och dagen blev precis så bra som jag hade trott =) jag jobbade i och för sig till fem, men kvällen vad ju toppen! För det första fick jag ju så vansinnigt många grattishälsningar så jag blev alldeles förvånad. Nog för att facebook påminner alla vänner om att man fyller år, men det var ju ändå strax över 200 av dom som tog sig tid att skriva grattis =) jag blev mycket glad, mycket glad =) sen fick jag också massor av sms och några telefonsamtal som förgyllde min dag! Och så personliga grattis förstås...så tack och tack och tack alla! Jag får verkligen en egoboost för varje år jag klockan slår 15e augusti ;)

Jag fick ju många bra saker också! Precis vad jag hade önskat mig =) en dammsugare (lila såklart!) av mamma och pappa, ett våffeljärn av syskon med familjer, en hink för tvättmedel, blommor, trisslotter, godis, bröd, ölkylare, saltströare...ja massa bra saker =) jag blev så nöjd!




Bröd som Pernilla hade bakat enkom för att jag skulle kunna äta det! Supergott var det också!=)


Gullungarna Arvid och Alicia plockade en fin bukett =) (där ligger även min mobil och skäms för att den dog av spritångor på countryfestivalen...ja, det har varit en jobbig tid men nu är äntligen en ny på väg ;)...)


Tårta och kaffe!


Busungar i vardagsrummet!=) (och Alicia har en orb på foten...)


Jag fick mycket bra hjälp med paketöppningen =)












Två sånna här fina och goda tårtor fick jag även av mamma =)



Jag älskar när det blir så där vansinnigt rörigt! Alla kommer på en gång, alla ska fika, ungarna springer runt och drar fram saker, det surras och pratas så man knappt hör nåt, hundarna härjar (eller ja, Ling-Ling i alla fall..), det flyger papper och saker, mammor och pappor jagar sina barn...ja, det blir bara helt galet och roligt! Rörigt för mig som är van att vara ensam, men jag fullkomligt älskar det! Det är så himla roligt! Nån gång per år alltså..;)...och sen när alla har farit är det alldeles tyst och man får gå runt och städa och diska och vara nöjd över att man har det så roligt och bra =) ja, tack alla mina nära och kära!

Tyvärr har även min kamera dött så den är på reparation...så tyvärr har jag inte kunnat fota nåt på ett tag..hade gärna lust att lägga upp en bild på den fina blomman jag fick av Mikael och Emma, men det går ju ej. Jag hoppas jag får tillbaka den snart för jag är verkligen elektroniskt handikappad utan både mobil och kamera....det är jobbigt kan jag säga!=)

Jaja, nu ska jag ut på en promenix med vovvarna och morsan. Imorrn är jag ledig. På lördag ska jag till Strömsund och det ser jag verkligen fram emot! Kommer bli så himla roligt som vanligt!=)

Hej hej!

Countryfestivalen!

Publicerad 2011-08-24 18:30:26 i Festligheter

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera! Men jag har kanske haft viktigare saker för mig =) Sista helgen på semestern var det i alla fall dags för den årliga countryfestivalen på Kubbe camp. Arrangörerna hade som vanligt gjort ett fantastiskt jobb med att fixa dit en uppvärmd pool, bastu, musikanläggning, grillar, stolar...ja, allt! Det kom rätt mycket folk även i år och det blev en superkul kväll med grillning, bad, bastu och en hel del öl. Tur med vädret hade vi också!=)


Vi samlades hos Anderssons för lite samvaro innan fina vagnen tog oss till festivalen. Vagnen var fullpackad som vanligt!




Bastun!


grillning!


Helgrillad kalkon som preppas av sheriffen himself =)


Härligt bad med mycket skum!=)

Mys vid elden!





Ja det blev alltså en rolig kväll i countryns tecken! Ni som har facebook har ju sett resten av bilderna också...för det blev ju rätt många =) Tack till er som ordnade och på återseende nästa år =)

I övrigt..

Publicerad 2011-08-11 23:05:04 i Allmänt

Förutom fest onsdag och lördag förra veckan har jag ju även hunnit umgås en hel del med nära och kära. Jag har fått en hel del kvalitetstid med gullungarna Arvid och Edvin och även några dagar med prinsessorna från Risbäck =) i övrigt har jag mest bara ätit...och ätit...och ätit....det är väl typ det vardagarna på semestern går ut på verkar det som...äta...?!...och vila....jag tror aldrig jag har varit så lat som jag har varit denna vecka...vansinnigt vad jag har slöat. Men det är ju liksom ett helt år till nästa gång man får chansen att slöa en vecka så det behövs nog =)


Finpojkarna äter blåbär som deras pappa plockat in =)


Mat i solen!


..och glass =)


Mera mat!


och en hel del grillning har det blivit =)

Jag hade två projekt jag hade tänkt hinna med under semestern....trappan till övervåningen och hallen uppe. Det går väl så där. När fyra veckors semester börjar tänker man att man ska hinna såååå mycket, men nu när det bara är tre dagar kvar inser jag att jag inte ens har hunnit hälften av vad jag hade tänkt....jag har i alla fall inte så mycket kvar på mina projekt så förhoppningsvis får ni snart se bilder =) jag vill inte lägga ut bilder på halvfärdiga saker så ni får snällt vänta =)

Imorrn ska jag, Annika och Pernilla till Gullänget och bli sminkade och fotograferade =) helt gratis...men sen får man naturligtvis köpa bilderna för en dyr penning om man vill =) det känns himla kul! Jag måste kolla upp lite kläder bara....

På lördag är det dags för countryfestivalen igen. Det känns också kul! Bara det inte regnar så blir det nog alla tiders! Jag har hört rykten om att det kommer vara en pool där även detta år =) längta!

Nu ska jag fortsätta slöa i soffan =)

Lördagen

Publicerad 2011-08-11 22:57:55 i Festligheter

I lördags var det egentligen tänkt att vi skulle fara upp på flygfältet och kolla på dragracing...men det regnade ju precis hela lördan så dom kunde inte köra nåt.....vi skulle i alla fall fara med traktorvagnen från Berra klockan elva så jag var på plats då...ungefär klockan fyra kunde vi bege oss...då hade vi hunnit öla några timmar och ätit hämtmat från Sannas....


Malin, Cecilia och jag på plats i fina vagnen =) Just de, vi fick ju finbesök från Strömsund denna lördag! Väldigt kul!=)


Vi åkte alltså upp till fältet, gick runt bland alla bilar som stod och surade och åkte hem igen....och pimplade en hel del öl...och lyssnade på musik =) trevlig resa, men vädret förstörde ju allt!



Tillbaka till Micke. Killarna hade förberett poolen innan vi for så det blev direkt dags för bad =)


Älska poolen!


Vilket snällt par som förser Berra med öl och vin =)


Vi tog även några dopp i tjärnen! Väldigt skön temperatur på vattnet!=)


och så lekte vi krokodiler ;)


Klockan tio ungefär var det bara att kliva upp och fixa till sig för utgång i stan!


Vi drog på Harrys och fortsatte festandet =) tyvärr tog jag inte en enda bild sen vi kom fram....det var lite synd att vi inte gick på Olles tycker jag för det brukar ju vara bättre där, men det gick bra ändå!=)

O'Learys på en onsdag

Publicerad 2011-08-11 22:51:23 i Festligheter

Jag fattar inte varför jag inte uppdaterar oftare för jag sitter vid datorn ganska mycket, men kommer mig liksom inte för...förra onsdan var vi i alla fall på O'Learys och hade kul =)


Förfest hos Hanna innan vi traskade ner mot stan. Jag är egentligen inte så där kort (tror jag), men alla andra var väldigt långa bara =)


Linda firade sin födelsedag =)


och Billy spelade röjiga Gyllene tider-låtar =)


Sören och Anders.


Johanna var också där!=)


Bra drag!

En himla kul kväll var det! Jag blev lite sjuk på vägen hem, men det är ju sånt som händer. Mycket bra för att vara så där mitt i veckan =)

Sista dagen på stråket..

Publicerad 2011-08-03 15:15:26 i Festligheter

Onsdagen var en något kämpigare dag...det sätter sina spår att dricka sprit många dagar i rad...hmm...men det är lika bra att bara fortsätta för annars blir man ju dålig direkt....det enda vi hade planerat på onsdagen var att vi skulle iväg på en "olaglig konsert". Ja, den kallades så för att det var privatpersoner som hade arrangerad en konsert i en vanlig park och förra året hade polisen kört förbi och vinkat...dagen efter stod det i den lokala tidningen om en olaglig konsert som polisen hade fått skingra...haha! Dumt.





Cecilia fixar inför konserten. Här ser man ju också hur det såg ut utanför vårt rum...trappan leder direkt in till scenen.

Öl och sallad till lunch...gött.

Framme vid konserten! Det var ungefär lika mycket folk åt andra hållet. Strålande sol, bra musik, härliga kompisar och ingen polis =) En fantastisk eftermiddag helt enkelt!

 

Efter konserten gick vi tillbaka till rummet och piffade lite inför kvällen.

Bästa brudarna! <3

 

Vi gick ner på stråket ganska tidigt för att hinna med lite tält den här kvällen...det var myyyycket folk ute! Onsdag = lill-lördag...så ja...det var fullt!

 

Dagen och kvällen började sååå bra, men slutade med att vi mest fick köa hit och dit så även om det var kul så blev den sista kvällen den minst roliga. Men vadå, nån kväll måste ju vara minst rolig också =)

 

På torsdagen checkade vi ut och gick till McDonalds för att äta....

Jobbigt att vara bakis på McDonalds när det är 100 grader varmt =)

sen fick vi sitta i en park och försöka nyktra till så nån kunde köra hem....buuuuuhu....

 

Det var så vansinnigt tråkigt när veckan var över....man lever lite som i ett fantasiland...eller som utomlands...eller ja, what ever...helt enkelt tråkigt att en fantastisk sommarvecka var över! Jag ville liksom inte fara hem...fast jag längtade ihjäl mig efter hundarna....jag ville inte att det roliga skulle ta slut...men det gjorde det ju. Tur att jag har si så där 500 kort från veckan som jag kan kolla på och drömma mig tillbaka med!=) Helt klart en vecka att minnas och glädjas åt!

Tack och tack och tack alla ni som gjorde allt så roligt! <3

Stråka en tisdag =)

Publicerad 2011-08-03 14:58:37 i Festligheter

Det är så vansinnigt varmt ute idag så jag kan lika gärna sitta inne vid datorn en stund...orkar ändå inte göra nåt så! Jag har i alla fall laddat upp lite bilder från dagarna i Östersund som jag tänkte dela med mig av =)


Tisdagmorgon. Perfekt att aldrig klä av sig på kvällen då är man ju redo för frukost på en gång =)


Vi hade ju egentligen bara tänkt stanna en natt i Östersund men eftersom det var så fantastiskt kul på måndan så bokade vi två nätter till på ett annat hotell. Vi var dessvärre tvungna att åka tillbaka 10 mil till Strömsund för att fylla på klädförrådet och utfodra diverse djur så här på bilden äter vi lunch på kina och försöker nyktra till så nån kan köra....=)...Cecilia hittade en blå peruk som hon passade perfekt i! På riktigt alltså!


Tina fick köra till Strömsund. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde på dom 10 milen! Lite bakis och trötta och helt galet roliga kommentarer! Tina höll på att köra av vägen, Cecilia tappade nästan luften och jag skrattade tills jag inte fick fram nåt ljud....så vansinnigt roligt! Går liksom inte att återge i skrift..=)...vi kollade lite på korten från gore-festen och kom fram till att vi nästan såg ut som ett band så Cecilia snickrade ihop ett skivomslag på datorn...=)


(Bild stulen från Cecilia)

Namnet Toke fick vi från en tallrik på pensionatet...det stod "Det är timjan i, sa Toke med bruten röst". Bara den tallriken skrattade vi ju åt i en evighet....Vi kom även på massa bra låttitlar, men med risk att tappa typ alla läsare så får ni bara veta den minst farliga...."Jag vill inte bli dränkt, jag vill inte bli hängd, jag blir hellre stenad..."...ja som ni förstår är det ett black metal-band det där =) så håll utkik efter Toke på turné! ;)

Hursomhelst så åkte vi tur och retur Strömsund och skulle bara checka in på hotellet för att börja förfesta....jahapp....bokningen hade inte gått igenom trots att det stod att allt var klart när vi bokade....hrm...ALLT, precis allt, var fullbokat i hela Östersund så vi visste inte riktigt vad vi skulle ta oss till....men den schyssta bruden i receptionen fixade oss ur krisen och erbjöd oss en loge att bo i! En loge bredvid scenen....tre extrasängar...inga persienner...bajamajor som närmsta utsikt....delad toa med administrationen....men so what, vi hade ju i alla fall nånstans att sova och ha våra saker! Perfekt! Det var dock lite hemligt så vi fick ganska långa blickar efter oss när vi gick genom restaurangen och bakom scenen för att komma till rummet...där kunde ju ingen bo liksom =)







Jag var tvungen att fota kvittot också....NOTERA att det står VIPgäst! De ni!=)

Vi gjorde i alla fall i ordning oss och fick mer sällskap av några som tjejerna kände...sen drog vi ner på stråket =)

Myyyyycket folk i O'Learys-tältet! Cecilia syndes bra i sin fina hårfärg =)

Ett försök till ett gruppfoto...

 

Tisdagen var nog den roligaste kvällen tror jag...eller dagen. Mest för att vi var så peppade då vi hade haft så vansinnigt kul på dagen och kvällen innan. Helt fantastisk tisdag i Östersund alltså!

Underbara Östersund!

Publicerad 2011-08-03 00:38:55 i Festligheter

Helgen i Strömsund var som sagt fantastiskt rolig! Men Cecilia och jag hade funderat att vi skulle fortsätta festligheterna i Östersund...det var ju storsjöyran helgen som kom (alltså helgen som var nu...) så under veckan var det massa galej med öltält och grejor. Jag, Cecilia, Malin och Tina drog i alla fall iväg på måndageftermiddag och tog in på ett pensionat som vi hade bokat på internet. Jättefint och bra läge! Billigt också! Helt perfekt med andra ord =) Det första vi gjorde var att gå och äta middag och sen traska runt lite på stan. Därefter hade vi (i ett svagt ögonblick ;)...) lovat Cecilia att följa med på gore-fest, vilket jag egentligen inte hade en aning om vad det innebar...=)...sagt och gjort gick vi till rummet och fixade till oss lite. Ja, alltså corpspaintade oss. Inte vanligt smink och fix....nänä, vi skulle se ut som galna spöken som älskar dödsmetall...typ ;) så här blev i alla fall resultatet!


Tre jätteläskiga typer....


...och ett snällt och lite konstigt spöke!

Jag försökte faktiskt att se ganska allvarlig ut på bilderna, men jag misslyckades totalt....hursomhelst traskade vi i genom hela staden till campus för att delta i gore-festen. Och ja, det var verkligen speciellt...=)...inget man stöter på så där i Norrflärke....eller Övik för den delen =) Det var ju liksom en skämtfest och ingen som brukar se ut så där eller hålla på att vända kors hit och dit i vanliga fall....bara för kul liksom!






HUR GOOOOORE?! Så här många var vi!

Kul och annorlunda förfest kan man säga!=) Efter detta gick vi tillbaka till rummet och sminkade av oss och fixade till oss. Jag vet inte var tiden tog vägen men vi hade så jäkla kul så vi han bara vara nere på krogstråket typ en och en halv timme.

Ett arrangerat, litet kuddkrig hann vi också med =)

 

Nere på stråket knde man liksom direkt se vilka som hade varit på den där gore-festen...=)

Ja, som sagt...=)

 

Det var i alla fall en fantastiskt kul dag och kväll! Så himla härliga människor överallt! Bra stämning, roliga fester...ja, jag kan ösa ur mig hur många bra ord som helst...=)...KUL måndag var det i alla fall!

Kvällar att minnas....

Publicerad 2011-08-02 23:44:52 i Hundarna

Jag älskar ljumma sommarkvällar! Det gör även mina älskade små vovvar...och särskilt när dom får bada och simma efter pinnar. Otroliga kvällar som man alltid kommer minnas.

Fantastiska sommar!

Publicerad 2011-08-02 00:11:37 i Festligheter

Jag kommer aldrig hinna skriva ikapp den här sommaren! Hittills har den ju varit så fantastiskt rolig så den slår alla andra somrar..=) det har bara varit roliga saker hela tiden. Inget tråk och inget bråk. Jag har faktiskt lyckats ta vara på den härliga sommartiden och proppat den full med massa roliga saker! Och än är den ju inte slut! Jag får göra nån slags sammanfattning när jag börjar jobba igen...men nu har jag laddat bilder från förra helgen då jag var i Strömsund så jag börjar väl med dem...



Jag åkte alltså till Cecilia och Anders i Strömsund på lördagen. Vi handlade lite, pysslade med en diskmaskin och gick och åt på utebadet. Mycket trevligt och lagom ansträngande på lördagförmiddagen =) Vi skulle egentligen ut till en by och kolla på traktorpulling, men det regnade så vansinnigt så det gick bara inte...här på bilden var det dock strålande sol så där var det trevligt!=)

Vi fick såsmåningom sällskap av Malin och Tina och fixade till oss för kvällens partaj. Jag, Cecilia och Malin på bilden.

 


Sen grillade vi lite kött och åt gott på balkongen =)


Därefter drog vi vidare till en fest.




En stund senare åkte vi mot öltältet i Flykälen.


Där spelade dom bra...


...och hade fina traktorer =)



Cecilia fick även gå upp på scen och sjunga en melodi! Väldigt duktig var hon!


Lördagskvällen slutade (som väntat!) i något som liknade vansinne för min del. Vaknade på söndan med håret bakochfram...ja på riktigt. Inte mådde jag särskilt bra heller...men det var ju mitt eget fel. Men kul va det i alla fall och det är ju huvudsaken!=)


Söndagen ägnades mest åt att kolla på film och tv och slöa i soffan...och äta massa onyttigheter =) på eftermiddagen fick vi middagssällskap av Janne, Linnea och Håkan som var på genomresa. Mycket trevligt!



Håkan skulle till fjällen och vaska guld. Han hade även hittat en rubin (som Linnea visste var en röd, liten reflexbit...)..men ändå! Man måste ju ha visioner =)

Vi släpade in gästsängen till vardagsrummet så jag också fick vara med och kolla på film =)

 

Anders hade projektorn med sig så det blev riktig bio av alltihop. Så bra!=)

 

En jätterolig helg var det verkligen! Alla i Strömsund är så trevliga och glada hela tiden och jag bara älskar stället! Hade det inte varit för att jag redan hade hittat mitt paradis skulle jag lugnt kunna bo där...om jag nu skulle vara tvungen att bo i en stad (eller vad det nu är....)...hellre än Övik i alla fall! Ja...Strömsund levererade än en gång...och det tog inte slut där....fortsättning följer ;)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela