malinsminut

Veckan som var..

Publicerad 2011-07-22 00:21:30 i Allmänt

Den här veckan har som sagt gått riktigt fort...fast en veckas ledighet känns så länge i början...för att inte tala om fyra veckor!

I tisdags gjorde jag verkligen ingenting...bara slöade och slappade och solade precis hela dagen...verkligen en skön start på semestern =) sovmorgon till tolv tog jag också =) Lena och Tomas kom förbi och hälsade på. Mycket trevligt! Lena blir inte glad om jag lägger ut en bild på henne så därför får Tomas och Ling-Ling stå för dagens bild =)



Igår ville Olle att jag skulle vara barnvakt åt Edvin klockan 10 medan de plockade hjortron. Gick ju alla tiders tyckte jag. Ställde väckaren på 9 kvällen innan och hoppades kunna kliva upp. Halv fem, HALV FEM vaknade jag och var pigg! Helt galet! Jag var tvungen att kliva upp...gick runt och pysslade lite...det var ju en sån fantastiskt fin morgon så jag blev väldigt inspirerad! Jag lagade en smaskig kycklinggryta så där halv sex på morgonen, kokade kaffe, hämtade tidningen och städade ihop. Härliga morgon!


Fantastiskt vad fint det var fast klockan bara var typ fem!


Jag är lyckligt lottad som får ha en sån fantastisk utsikt från köksfönstret =)
Klockan åtta blev jag trött igen så då la jag mig i solstolen och sov i två timmar.....vaknade av att Olle med familj stod och tutade med bilen mitt framför mig. Så var det bara upp och passa Edvin!


Vi drog till badet och hade mysigt!




Fast lite kallt var det nog ändå =)


Sen gick vi hem och åt kycklinggrytan jag hade gjort på morgonen (eller enligt mig, mitt i natten!)


Annika fick också äta lunch!


Runt halv tre kom Edvins familj tillbaka och hämtade honom och då for jag till Sandra för att kolla på hennes lilla prinsessa!


Söta lilla Signe! Som en liten fågel!


Familjen Granberg!

När jag hade varit hos Sandra for jag direkt till brorsan och hämtade både Edvin och Arvid. Edvin skulle sova hos sin farmor och farfar och Arvid hos mig. Mysigt!


Vi gick direkt och tog ett kvällsdopp, men denna gång fick Annika agera badtant!


En trött liten kille hade lust att gosa med Lillemaj...men det ville inte hon.


Mys i soffan innan vi gick och la oss!

Han är ju helt enkelt en liten underbaring! Sov hela natten och glad som en sol när han vaknade!



Kolla på piff och puff och käka frukost!


Sen blev det en morgonpromenad! Den här duktiga storkillen kunde gå med Ling-Ling helt själv! och stolt var han!




Hela gänget! Plus Edvin i vagnen!


Sen gick vi till mamma och pappa och åt lunch.


Arvid tvättade mitt ben med en svamp.


Sen var vi tvungna att gosa igen!

Idag har jag alltså mest hängt med småkillarna....och sen har jag städat...och promenerat.
Imorrn måste jag tvinga mig själv att fara ner och handla för annars får jag nog snart börja äta gamla flingor eller hundmat...hmm....jag måste även hämta ut från systemet! =)

Det här blir en kul helg! Det känner jag liksom på mig!=)
Hörs hej!
God natt!

Ger upp

Publicerad 2011-07-21 23:31:15 i Festligheter

Äh...jag har laddat upp bilderna från fredan i Strömsund på Dundermarknaden...men JAG ORKAR INTE! Bara vetskapen om att det är typ 400 bilder till från den helgen och lika många från midsommar gör att jag ger upp....ni får helt enkelt gå in på facebook och kolla om ni vill se dom. Eller be nån som har facebook. Eller komma hit och kolla. Om ni nu vill se dom alltså.

Strömsundshelgen var i alla fall så fantastiskt rolig! Den toppar midsommar faktiskt! Allt var bara kul! Folket, stämningen, festerna...ja allt!=) Fantastiska Strömsund! Imponerade och levererade!

På lördag drar jag dit igen =) så lätt blir dom ju inte av med mig ;) nä, jag ska hälsa på Cecilia och Anders...det är nåt hålligång där då också...traktorpulling och öltält verkade det som! Kuuuul!=) Och efter helgen åker Anders hem och jobbar så då ska jag och Cecilia nog dra till Östersund och kolla läget på krogarna =) torde ju vara högtryck så här innan yran ;)


En bild från dunder! Jag är nästan avundsjuk på mig själv som har det så bra! Och ska dit igen! Och får hänga med Cecilia! Och får dricka öl! Och får se traktorer! haha!=) Ja kul ska det då bli i alla fall!=)=)

Utgång

Publicerad 2011-07-21 23:22:32 i Festligheter

Förra helgen, helgen innan semester alltså, kom Lena hem från Göteborg så vi bestämde oss för att gå ut och festa lite. Det började ju bra, blev värre och slutade i ett smärre kaos...men vadå! Det vi minns var ju kul i alla fall ;) och det blev inte så värst många bilder heller....tack och lov...


En lugn och trevlig göra-i-ordning-sig-förfest på tu man hand...mycket trevligt! Här väntar vi på taxin till nästa förfest...


Hos Martin på landsjöbacken!




Där fick man även skorna putsade av självaste värden! Schysst!=)


och borstade av värdens bror! Perfa!


Sören va go´nöjd över sina putsade dojor!



Kolla här! Fortfarande ganska ordning!


Sen drog vi till O'Learys där vi träffade Roger, som man inte har sett på år och dag!


Efter Olles gjorde vi två tappra försök till bra foton....det gick så där...



inte alls bra faktiskt.....

Jaja, som sagt! Kul vare ju i alla fall! och det är väl det som räknas =)

Innan semestern...

Publicerad 2011-07-21 23:15:22 i Allmänt

Okej, jag har det lite kämpigt att hinna ikapp...jag knäpper så himla mycket kort hela tiden och har lust att skriva så mycket men jag hinner helt enkelt inte! Sista veckan innan semestern pysslade jag i alla fall med detta:




Fräscha upp Annikas kök. Måla luckor och lådor, byta handtag, måla inredningen och några av väggarna...tapetseringen hade jag ju gjort bort tidigare...

Ser ni skillnaden?=) och ändå var det här bara första varvet...andra varvet blev lika stor skillnad fast jag tyckte det var vitt redan! Slutresultatet blev i alla fall jättebra! Vi har knäppt före-bilder så när vi har lagt in det nya golvet ska vi ta riktiga efter-bilder också så ni kan få se =)

 


Fredan innan semestern for alla vi på jobbet (minus en) och åt i Norrfällsviken. Mycket gott och trevligt!


Bakad potatis med nån slags röra....oooo så gott!=)


Chokladtårta till efterrätt....kronan på verket liksom =)

Ja...det var alltså veckan innan semestern...i måndags fick jag ju ääääääntligen fyra veckors härlig ledighet! Som jag har längtat! Det är redan torsdag i dag så jag fattar inte var veckan har tagit vägen....och de tre som är kvar torde väl gå ännu fortare...tyvärr...!

Semester!

Publicerad 2011-07-18 21:42:29 i Allmänt

För nu har jag SEMESTER! Fantastiskt vad skönt det känns! Fyra hela veckor att bara göra det jag vill!=) Jag lovar lite bättre uppdateringar =)

Hinner inte med!

Publicerad 2011-07-14 23:36:31 i Allmänt

Jag hinner verkligen inte med! Internet överhuvudtaget kommer liksom i andra hand....det händer så mycket hela tiden! Jag har både hårddisken och kameran full med bilder jag skulle vilja ladda upp, men jag hinner liksom inte!

Helgen i Strömsund var i alla fall helt otroligt rolig! Ni som har facebook har ju redan sett bilderna men jag hoppas jag kan ladda upp några här också nån dag....

Jag kommer knappast hinna uppdatera i helgen heller...men sen....sen har jag SEMESTER! Åååå vad skönt det ska bli!

Vi ses till veckan då!
Hej!=)

Lilla Signe!

Publicerad 2011-07-05 00:45:14 i Allmänt

Jag måste ju förresten tillägna min fina vän Sandra ett litet inlägg! Hon har nämligen fått en underbart söt liten tös! En riktig liten gullhöna blev det! En Signe!=) Det  ska bli så roligt att få träffa dem båda!

STORT STORT GRATTIS Sandra! Vi ses snart!=)


(bild från mj.barczyk.se)

Helgen

Publicerad 2011-07-05 00:33:49 i Allmänt

Jag har jobbar heeela helgen...så det har inte blivit mycket annat gjort än just att jobba...och tapetsera hos mamma och pappa. Hade jag varit ledig hade jag så gärna farit på sommarfesten i stan, men det får väl bli nästa år....

Mamma och pappa hade i alla fall smågrabbarna från lördag till söndag så igår efter vi hade ätit middag gick jag, Annika och Pernilla till Flärken med killarna för ett kvällsdopp. Härligt var det! Jag hade sån lust att bada, men det ville inte de andra två tanterna så då fick det vara även för mig ;)


Väldigt intressant med får tycker grabbarna!









Efter den här bilden råkade Pernilla tappa min kamera i backen så då gick det inte att fota någe mer! Men det gjorde inget för det var bara att bryta till objektivet så funkade den igen =)


Trevlig helg ändå! Ja, jag måste nog säga det. Nu till helgen blir det huuuuuuuur kul som helst! Jag längtar ihjäl mig!=) Jag ska till Anders och Cecilia i Strömsund där det vankas Dundermarknade och en hel del fest =) ska bli såååå roligt! =)=)

Nu är det ju bara midsommar kvar att skriva om....men som sagt, det får bli när jag har tid att ladda fler bilder...nu är jag ju faktiskt ikapp med resten =) imorrn är det jobb igen så nu måste jag gå och lägga mig.

God natt!

Fika och dopp (i Åskasjön ;)..)

Publicerad 2011-07-05 00:28:08 i Allmänt

I torsdags drog jag, Annika, Lena, Arvid och hundarna till Åskasjön för att ha en härlig heldag på stranden. Vädret var toppen, vattnet var varmt, fikat var gott, hundarna och Arvid var nöjda och det var en toppendag! Det är ju så bra i Åskasjön eftersom hundarna också får bada där =)


Arvid och jag fikar lite och Ling-Ling vill gärna smaka =)


Trevlig sjö! Om ni kollar noga kanske ni ser två små, små prickar mitt ute på sjön....det är Lena och Annika som simmade som galningar...typiskt att det inte fanns nån livbåt så den galna kvinnan på stranden som vaktade Arvid också kunde få lite lugn och ro...;)


Melon, persikor, kakor och annat smask hade vi med oss ut på bryggan. Lena hade till och med en solstol =)


T-shirt på när solen började värma nog så mycket =)



Det var verkligen en superhärlig dag! På kvällen fick jag besök av mina nyinflyttade grannar och deras tre barn så även den blev väldigt trevlig!


På fredagen kom min faster Karin, hennes man Kurt och deras son Anders (min kusin) med familj och hälsade på! Även Pernilla, Arvid och Edvin tittade förbi. Kommunikationsmästaren Annika, som hade pratat med Karin, hade visst inte informerat övriga familjemedlemmar om dagens upplägg så det blev lite rörigt vid fikat....men vi fick i alla fall i oss lite kaffe och kaka hos mig. Halv fyra började jag jobba så då var jag tvungen att sticka iväg, men jag är ju van att det är folk i mitt hus så släkten fick vara kvar ;) jag tror visst dom for på Flärken sen...



Kaffe med (något konstigt och förvirrat) dopp!


Lilla Stella försöker prata med Lillemaj, som helst bara vill sova...=)

När jag hade matrast hade vi planerat att äta hos Annika så då åkte jag dit och joinade släkten vid middagsbordet. Mycket trevligt och väldigt gott!




Det var alltså torsdag och fredag! Jag börjar komma ikapp nu! Puh!=) Snart så!

Härliga sommar!

Publicerad 2011-07-05 00:05:52 i Allmänt

Ja, man har inte precis så mycket tid att vara på internet nu när det är sommar och fint väder...bloggen och facebook kommer liksom lite i andra hand =) jag har i alla fall hela tiden i tankarna vad jag ska uppdatera om, men oftast kommer jag inte länge än så...

Midsommar var i alla fall heeeeeelt underbart roligt! Jag skriver inte så mycket om det för när jag får tid och ork ska jag göra egna inlägg om dagarna där...men jag tog ju typ 400 bilder så jag måste sortera lite :S...ni som har facebook har ju redan sett drygt hälften av dem så ni ligger ju steget före liksom!

Förra veckan, veckan efter midsommar alltså, jobbade jag alla dagar utom torsdag, men jag hade turen att få byta så jag fick gå tre kvällar =) så plockade jag ut lite plustid också så jag kunde börja först halv fyra..perfekt! Veckan innehöll mycket tapetsering...ett sovrum och hallen hos mamma och pappa och lite i Annikas kök. Men utöver det hann jag även sola och bada en aning. Och klippa mig. Mycket trevlig vecka!

I tisdags for jag och hundarna till Annika för lite häng på hennes brygga =)


Många grodyngel fanns det att titta på =)


Annika kom ut med en supersmarrig skål med glass, hallon och en fin blomma!


Ling-Ling doppade bara fötterna, men njöt ändå av dagen!


Lillemaj simmade och plaskade på som vanligt =)


Lilla A fixade även ut en radio så vi hade nåt att lyssna på =)


Ling-Ling och jag var solar-kompisar hela dagen =)


Massor av melon åt vi och Annika fångade sen lite grodyngel i skalen...och släppte tillbaka dom förstås.


När vi hade solat klart fixade Annika ihop en jättegod lunch som vi och mamma åt på balkongen...

Vilken härlig dag!=)

I torsdags drog vi till Åskasjön, men den dagen får ett eget inlägg =)

Angående tapetseringen så har jag gjort klart hallen och två sovrum hos mamma och pappa...troligtvis kommer även köket att fixas till innan sommaren är slut. Hos Annika går det lite långsammare, men ungefär halva köket är nu klart. Det fattas tapeter på en vägg och en vägg ska målas vit. Därefter ska vi även fräscha upp köksluckorna med lite färg och lägga in en nytt golv...men det har inte ens kommit än. Hos Annika har vi fotat lite så därifrån kommer ni att få se före-efter-bilder...kul va?=) Det blir i alla fall hur bra som helst både hos Annika och päronen!
Semestern har jag tänkt ägna åt mitt eget hus eftersom jag fortfarande har massa småpyssel kvar att göra...och en vägg kvar att tapetsera i hallen. Sen ska ju trappen slipas och toan ska vi inte ens prata om...den är knappt påbörjad..jaja, två veckor till att kämpa på jobbet sen är det SEMESTER!=)

Fripassagerare!

Publicerad 2011-07-04 23:42:14 i Allmänt

 

En sån här trevlig liten typ hade jag på rutan häromdan...den satt kvar hela vägen till Bredbyn och jag fick nästan tvångstankar om att starta vindrutetorkarna...ganska fascinerande varelse ändå! Till slut startade jag torkarna och krypet fick flytta till Bredbyn...=)

Katastrof!

Publicerad 2011-07-04 17:13:31 i Allmänt

Mitt internet har legat nere sen i torsdags, så jag har inte kunnat uppdatera något....men så fort jag får tillbaka uppkopplingen ska jag ladda bilder så det ryker! Sen ska jag uppdater från midsommar till idag...=)....bara så ni vet!

Håll ut kära vänner! (om det nu fortfarande är nån som tittar in här...hihi)

Hej!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela