malinsminut

Bildbevis

Publicerad 2012-01-31 10:43:25 i Allmänt

Men vilken mysig morgon vi har haft! Micke kom hit så sent igår så han bestämde sig för att ta sovmorgon (ja, han har ett sånt bra jobb där man kan göra det ibland...) vi hade visserligen väckaren på 8.15, men vi klev inte upp förrän halv 10. Dels för att vi råkade somna om en minut, men också för att det är så mysigt att ligga och dra sig =) hundarna tycker också att det är mysigt när vi kan ligga kvar och gosa med dom en stund =)


tröttaste killen och Lillemaj har morgonmys =)

Bra start på dagen m.a.o....men det känns ändå som att jag kommer vara lat idag. Jag har massor med saker som borde göras men jag känner mig bara slö. Jag måste ta mig i kragen och se till att få ut nåt av min lediga dag..jag ska i alla fall börja med att äta frukost. Nu.

Soffhäng

Publicerad 2012-01-30 18:10:46 i Allmänt

Äntligen hemma! Mätt och belåten men gaaalet trött...huh...jag har planerat endast två saker ikväll innan Micke kommer. Duscha. Sova. Jag har fortfarande inte kommit på i vilken ordning jag ska göra det dock...det kan ju lätt bli stressigt med ett så fullspäckat schema. Ja, det tål att tänkas på...Lillemaj och jag har lämnat bort Ling-Ling ikväll för vi hade tänkt ha lite kvalitetstid..bara vi två...i soffan..som på den gamla goda tiden ;) näe då..Ling-Ling är mysig också, men lite för vild för våra myskvällar så hon får nog inte komma hem förrän mannen kommer hit...dom kommer ju bra överens också =)


Det här var bara lite tidsfördriv egentligen....jag väntar nämligen på Nile City...den fantastiska serien ska få vagga mig till sömns i soffan ^^  på återseende!




Lyckliga mig!

Helgen

Publicerad 2012-01-30 12:37:08 i Allmänt

Jag har knappast tid att skriva längre...jag tänker hela tiden på saker jag skulle vilja lägga upp, men jag hinner helt enkelt inte! Ni får glädjas åt det lilla ;) Helgen har i alla fall varit toppen! Vi hann med mycket trots att jag jobbade både lördag och söndag...i fredags var vi ut och åt och sen på bio med trevligt sällskap. Vi såg Hamilton, den nya med Persbrandt ni vet...jag tyckte att den var bra och spännande och att han var rätt snygg när han var lite smalare och mer vältränad...herrarna i sällskapet delade dock inte min åsikt...tur Helena gjorde det då i alla fall =)



På lördagen jobbade jag som sagt...på kvällen såg vi på film och åt massa gott...drack lite vin och så där ^^ underbaringen hade fixat alla möjliga godsaker till helgmyset..ost och kex, chips och dipp, glass, choklad...ja..typ allt fanns med =) han är verkligen en omtänksam varelse! Och världens finaste på alla sätt...jag är så galet glad att jag träffade just han. Om allt elände, märkliga människor, tråkigheter och ledsamheter ledde fram till just Micke skulle jag gärna göra om det igen...och igen...och igen. <3


Igår jobbade jag ju också...och idag...i skrivande stund håller jag nästan på att somna vid tangentbordet,,.men det är bara att ta nya tag och härda ut ett tag till....eftermiddan går nog fort. Nu måste jag åter till arbetet! Hej!

hysteriskt

Publicerad 2012-01-26 17:38:29 i Allmänt

Idag har jag haft städdag och inte hunnit så mycket mer heller...klev upp så sent som halv tolv och en timme senare kom Isak och ville bli klippt. Sen var jag ju tvungen att slösurfa lite också....jag har i alla fall hunnit städa nedervåningen nu..och diskat och tvättat om nån nu satt och funderade över det...=) det jag skulle komma fram till var i alla fall att jag har hittat så hemskt bra städmusik för tillfället...jag stal en spotify-lista av Cecilia och där fanns ju massor med bra motivationsmusik =) inget jag kanske skulle lyssna på annars, men jag är ju som ni vet väldigt påverkbar när det gäller musik så jag lyssnar ju på det jag tycker är bra just nu...idag har i alla fall Hysterica gått varm på spotify. Väldigt inspirerande när man städar =)

Testa får ni se vad lätt städningen går ^^


Ikväll ska vi äta blöte som pappa har gjort. Jag vet inte vad som har hänt men han har helt plötsligt börjat utöka sin matrepertoar med en massa nya rätter....förr var det endast två saker han kunde bju på...pizza och makaroner...men nu har han börjat imponera med saker som rotmos, ärtsoppa, "köttklump" i ugn och ja, blöte...bra! Jag tror att morsan kan ha ett finger med i spelet eftersom hon har lagt över matlagningen på farsan två dagar i veckan =) gott ska det bli i alla fall!


Ikväll ska jag och hundarna våldsgästa Annika och Isak en sväng...smaka lite på kakan som Annika gjorde igår ^^ vi får väl se om han som har jobbat orkar följa med...annars får han väl ta en lur medan jag är ute och rantar =)


Hej hej!

Ready

Publicerad 2012-01-25 11:44:47 i Allmänt

Jag tänkte bara tipsa om en låt som gör mig så himla glad...jag vet inte vad det är, kanske nåt med melodin...ni får inte bli skrämda av hans utseende eller låttiteln...ni måste lyssna ändå!! Ni kan väl blunda och låtsas att han sjunger om nåt roligare än döden =) själva låten är ju så fantastiskt bra!




Am I right?^^

I verkligheten

Publicerad 2012-01-25 11:36:51 i Allmänt

Ja ni vet ju hur det är...eller ni som inte har facebook kanske inte vet...men det är ju i alla fall så att det som inte finns på facebook finns ju inte heller på riktigt ^^ jag var ju tvungen att ändra status där också då...Janne ringde igår och klagade på bristfällig information och dåligt med uppdatering så....här får även ni utan facebook...



Nöjd?=) Nu vet ni. Vilket även förklarar min frånvaro...jag har som sagt viktigare saker för mig ^^


Han är i alla fall världens underbaraste och den bästa jag nånsin kan tänka mig! Han gör mig glad varenda dag och skämmer bort mig på alla tänkbara sätt...fantastisk på alla sätt och vis! Och så är han ju snygg också ^^ Lyllos mig!

Jag är bara hemma på lunch en sväng nu, men ni får säkerligen höra mer en annan gång =) hej så länge!

Beautiful

Publicerad 2012-01-20 11:57:18 i Allmänt

CECILIA! Vad gör du med mig och min musik?^^ och framförallt HUR gör du?=) Jaja, den här låten är i alla fall fantastiskt bra! Särskilt att städa till =)





Hoppas ni har en bra lunch! Snart är det helg! Yeej för det!

Saker man bör veta

Publicerad 2012-01-19 12:27:53 i Allmänt

Enlig min lustiga syster Annika finns en viktig artikel som alla bör läsa. Den handlar om en intressant man som tydligen tillhör allmänbildningen numera. Klicka här för att läsa om Curt.

Tidsfördriv igen...

Publicerad 2012-01-18 17:20:32 i Allmänt

Sitter och fördriver lite tid och surfade in på argalappen.se...inga jätteroliga nyheter, men ändå några som fick mig att dra på smilbanden i alla fall =)






Ett foto

Publicerad 2012-01-18 16:11:39 i Huset

Jag vet inte vad det är med mig och foton...jag lyckas alltid slarva bort dem...antagligen gömmer jag dem på ett så smart ställe att jag aldrig hittar åt dem igen...typiskt. Jag hade ett jättefint gammalt foto på mitt hus från då det var nybyggt och de första boendena stod utanför...man såg liksom huset på långt håll så man kunde se att det var precis det här huset...jag hade tänkt förstora upp det och göra nånting av det, men det går ju inte när jag inte vet var det är....däremot har jag ett annat kort på samma människor som också står utanför mitt hus(antagligen taget samma dag), men det är taget på nära håll så om man inte visste var det var skulle det kunna vara vilket hus som helst....


Visst är det fint? Alla har klätt upp sig och gjort sig extra fina och ställt massa björkar vid dörren dagen till ära...Jag vet inte vilka alla är, men åtminstone några...tror jag....de där glasgrejerna ovanför dörren finns fortfarande kvar. Jag hittade dem (det var ju två dörrar..) ovanpå sovrumstaket när jag renoverade övervåningen. Jag vet inte vad jag ska ha dem till, men jag sparade dem ändå.

Så är det ju det där med släktträdet jag har tänkt göra...jag har ju massor, massor med foton men det gäller ju att sortera ut de bästa, lista ut vilka alla är och sen göra själva "tavlan"...hmm...ja, jag måste nog renovera helt klart uppe innan jag kan börja med det. Annars får jag väl aldrig dit foder och socklar.....

Nu måste jag rappa på lite med gardinerna och städningen....hörs hej!

Jag ska!!

Publicerad 2012-01-18 11:15:49 i Allmänt

Okej! Jag vet, det har verkligen varit bloggtorka! Jag har haft viktigare saker för mig =) Pernilla och Annika har verkligen kämpat på facebook...för att jag ska skriva ett endaste litet inlägg =) imorse hade jag ännu ett inlägg från Pernilla så nu var jag ju bara tvungen att uppdatera =)
Ja jag skaaaaa! Men just nu, precis idag, måste jag först byta gardiner, städa, prata med mattläggaren, äta frukost, duscha, äta middag och sen uppvakta min bror som fyller år....så om jag lovar att åtminstone kasta in en liten bild ikväll borde det väl duga?
Men nu har ni ju fått ett inlägg i alla fall! På återseende!

Gott nytt!

Publicerad 2012-01-01 22:57:48 i Allmänt

Gott nytt år på er då! 2012! Det kommer bli så galet bra! Verkligen en rolig nyårsafton som jag får skriva mer om sen =) fem timmars sömn på två dygn känns lite för lite...särskilt eftersom jag ska upp och jobba imorrn. Jag är med andra ord väldigt trött....men på ett oerhört bra humör! De två sakerna brukar i vanliga fall inte höra ihop med varandra när det gäller mig, men ibland så...^^

Jag ska ladda upp lite fler bilder på orber för jag har hittat så fantastiskt intressanta saker från annandagen så ni bara måste få se =) men även det får bli en annan dag!

Vad kul vi ska ha i år hörrni! yeej för det!






Det gick över!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela