malinsminut

förbättring

Publicerad 2012-06-25 14:51:17 i Allmänt

Precis när jag satt och retade mig på att det inte fanns en ordentlig blogg-app så har dom gjort om sidan :) mycket bättre! Jag är inte så flitig bloggare ändå, men jag har det i tanken och det är ju bättre än inget alls :)

uppochner

Publicerad 2012-06-12 10:54:01 i Festligheter

Jag skulle lägga upp en bild på mig och Pernilla från bredbydagspuben och genast blev jag varse om en nackdel med att blogga från mobilen...take a look :)

Ett nytt försök...

Publicerad 2012-06-11 16:18:33 i Allmänt

Efter påtryckningar från lite olika håll gör jag ett nytt försök att komma igång med bloggningen :) jag har dessutom upptäckt hur man kan blogga från mobilen! Yeej! Det tar lång tid och kräver nätuppkoppling, men när datorn havererar lite titt som tätt finns ju inte så mycket att välja på..jag har en känsla av att bloggen mest kommer bestå av bilder så länge datorn är ur funktion, men det är ju bättre än inget :) Snart är det ju semester också! Jag har precis jobbat min sista helg och imorrn min sista kväll innan fyra veckors härligt oplanerad ledighet :) det känns verkligen välbehövligt! Innan semestern hade jag tänkt hinna måla två sidor på lill-garaget nere vid vägen och hittills har det gått ganska bra. Ett varv kvar på en sida och grundmålningen klar på den andra. typ....jag hinner nog innan semestern i alla fall :) tuta om ni kör förbi!:)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela