malinsminut

Bara du

Publicerad 2012-03-31 22:59:07 i Allmänt

jaja, Lasse Stefanz hör väl knappast till mina favoriter, men just den här melodin är så himla fin. Särskilt eftersom Micke brukar spela den =)

Älskade, fina Micke <3

tråkigaste uppdateringen ever

Publicerad 2012-03-30 11:44:21 i Allmänt

Oj vad jag har längtat efter den här lediga dagen! Med risk att låta som världens kanske tråkigaste människa...men jag har verkligen längtat efter att få dammsuga, skura golv, tvätta, diska, städa ihop, sortera post...ja, allt det där. Saken är ju den att vi var i fjälls en vecka och därefter har jag bara jobbat...jag minns inte ens när jag torkade golven sist....det har inte blivit städat här på galet länge så det här huset börjar mer likna en lerig, grusig håla än ett hem...jag har ju dammsugit emellanåt, men vad hjälper det när åtta små leriga tassar gör sitt bästa för att bidra till ett stampat jordgolv =) det är dessutom nånting som har börjat lukta konstigt i kylen så det får jag nog ta tag i snarast...

Jag har redan hunnit med två av mina priosaker...lång sovmorgon och rostat bröd till frukost..hehe =) nu ska jag bara koka massa kaffe innan jag kan ta mig an allt roligt som väntar ^^ perfekt också att det snöar och är dåligt väder ute...=) då kan jag utföra mina planer utan dåligt samvete att gå ut i solen =)

Jag ska ju även laga mat idag förstås...avocadocouscous med räkor ska det bli...om ni är riktigt snälla kanske jag lägger ut receptet också ;)

Helgen blir lugn. Jag ska jobba både lördag och söndag så det blir väl inte mycket mer än så. Gosa med gubben förstås ^^ och gå ut med hundarna. Alicia fyller ju år idag, men jag vet inte om hon skulle ha ett "vuxenkalas" nån gång senare...annars ska vi väl dit och gratta henne också =)
Ja det var en mycket tråkig och ointressant uppdatering...därför bjuder jag på den bästa låten för tillfället..=)

Bättre

Publicerad 2012-03-29 19:04:54 i Allmänt

Den här låten är fantastiskt fin. Den blir liksom extra trevlig när man lyssnar på den medan man är ute och promenerar...allt blir lite vackrare och lite gladare. Till och med nu när våren börjar komma och allt bara är brunt och slaskigt...gamla ölburkar, hundskitar och kvarglömda mössor börjar tina fram och snön är inte ens vit längre....ja, till och med Norrflärke i sin värsta skrud blir vacker till den här låten =) därför ska jag ta på mig lurarna, koppla hundarna och bege mig ut en sväng nu =) so long!

Mer bilder från fjället

Publicerad 2012-03-29 12:10:09 i Allmänt

Okej...jag var tvungen att tumma lite på den där regeln om att inte lägga upp bilder på nån av dom andra...för att kunna visa vad vi gjorde liksom...men jag har inte tagit några närbilder. Är det nån som inte vill vara med är det ju bara att jag tar bort dom...(bilderna alltså, inte människorna ^^)


Ajaj..dumt att köra skoter utan handskar..



Mickes fantastiskt duktiga systrar imponerade verkligen vid skidtolkningen! Bra gjort!!

Stefan åkte hellre bob (eller snowraider som den tydligen kallas =)..)

Micke var också en stjärna på skidorna =)


(Nej, det är inte en rysk tant Micke har plockat upp...det är jag med mössa och dubbla luvor. Så ni vet)

Pimpling! Inte ett napp.


Lovisa bjöd på smaskig Irish coffee så där på kvällskvisten =)

After ski!! yeej yeej för det!


Städning innan hemfärd. Stefan hade lite problem med utrustningen i badrummet =)


En timmes strosande i Vilhelmina på ICA Tallen.

Väl hemma hade vi myskväll med dom efterlängtade gullhundarna =) ost, kex och film passade bra efter en vecka i fjällen =)

Fjället

Publicerad 2012-03-29 10:03:21 i Allmänt

Jaha..den där påskharen ger sig visst aldrig...tro vad jag ska göra för att få den filuren nöjd? Det här dök upp som en kommentar på inlägget från igår....



Läskigt va? Jag vet inte hur jag ska lösa det här riktigt, men några bilder från veckan ifjälls kanske gör att det lilla kräket blir nöjd och både Lillemaj och Micke får vara kvar hos mig....vi får väl se..^^

1 mils skidåkning över fjället - en riktig baggis för en skidåkardrottning som jag ^^
(läs: plågsamt och jobbigt för en som inte åkt skidor på 10 år cirka...dock hade det sin charm på en del sätt..)

Frukost i stugan. Jag och mannen äter gröt.





Det kanske verkar jättetråkigt med bara bilder på Micke och mig, men jag vet ju inte vad dom andra tycker om att jag lägger ut saker på internet så ni får nog snällt nöja er med att titta på oss =) jag har laddat upp många fler så snart kommer det ett inlägg till!

Döm inte boken...

Publicerad 2012-03-28 17:28:15 i Allmänt

En på facebook hade lagt upp det här klippet och jag tyckte det var så rörande så jag var tvungen att stjäla det till min blogg....det är verkligen så fantastiskt härligt när människor får ta revansch och förstå att det faktiskt inte bara är utsidan som spelar roll. Hejja hejja!

Hotbrev

Publicerad 2012-03-28 12:32:34 i Allmänt

Jag fick ett privat meddelande på facebook igår....ett mycket skrämmande och inte alls särskilt anonymt hotbrev...=)


Ja det är väl bäst att lyda...påskharen är ju inte att leka med har jag hört ^^

Hur som helst har vi ju varit i fjälls i nästan en vecka, sen har jag jobbat varje dag och dessutom haft ett berg med tvätt att ta reda på...plus alla andra vardagsgrejor som ska göras....får väl se om jag hinner skriva några rader ikväll kanske. Om påskharen undrar så räknas det här som en uppdatering....bara så ni vet.

jag vet...

Publicerad 2012-03-14 11:31:17 i Allmänt

Jag vet!!! Det är 10 dagar sen jag skrev, men jag ska försöka bättra mig. Jag har bara så många saker som ligger över mig som jag måste fixa först innan jag ger mig tid att blogga...=) jag har bland annat ett protokoll från ett årsmöte som ska skrivas ut, justeras och delas ut och det måste jag ju prioritera...men bara ni håller ut kanske ni får se några roliga bilder från den galna resan med close up-båten förra veckan =) jag har även lite bilder på mobilen som jag hade tänkt kasta in i nåt inlägg...

Nästa vecka ska vi ju till fjälls så även då kommer det bli torka här...jag kan ju inte heller blogga från mobilen...så, sorry!


Men ni vet...den som väntar på nåt gott ;)

close-up!

Publicerad 2012-03-05 11:53:39 i Allmänt

Yeej yeej! På torsdag bär det iväg! Jag, Cecilia, Chrille och Alex drar till Stockholm för att kryssa ett dygn och lyssna på massa musik. Så galet kul det ska bli! Jag vet ju ingenting om musiken som bjuds på, men det känns ju som ett fantastiskt roligt dygn bara för att vi får fara iväg, träffa massa folk, bila, festa och ha kul! Ja, det blir nog alla tiders!!=)


Ett recept!

Publicerad 2012-03-05 11:43:41 i Allmänt

Här ska ni få ett recept av mig för en gångs skull! Superenkelt och väldigt gott är det =) Jag brukar skippa dillen och ibland paprikan också...bara för att jag inte gillar nåt av det...men gott är det ändå =) Testa!


Ingredienser:

Pastasås:

Gör så här:

Koka tagliatelle under tiden du gör pastasåen så att den blir klar ungefär samtidigt. Hacka purjolöken i små bitar. Skär paprikan i småbitar. Skär ev. champinjoner i skivor. Hetta upp en stekpanna med olja eller flytande margarin. Stek lök, paprika och ev. champinjoner ca 5-10 min tills vätskan på champinjonerna kokat in. Salta och peppra.

Tillsätt crème fraiche, fond, chilisås och kräftspad. Låt koka några minuter och smaka av. Tillsätt sist kräftstjärtar och dill. Låt bli varmt 1-2 minuter och servera genast.

Servera med tomater.


(så klart stulet...från recepten.se)

Ännu en helg..

Publicerad 2012-03-05 11:36:52 i Allmänt

Lillemaj är en lustig liten typ...hon är rätt så lat och gillar inte att gå i trappor så ibland, på morgonen ligger hon kvar uppe och gluttar genom trappräcket...då har hon full utsikt över ytterdörren om nån skulle råka gå in eller ut där och dessutom behöver hon inte springa upp och ner för trappan om vi skulle få för oss att gå och lägga oss igen. Smart liten vovve som sparar steg =)


Ännu en helg med fantastiskt fint väder! Här kommer några bilder från helgen..



På lördagmorgon (läs mitt i dan...) åt vi frukost ute på bron i solen...härliga härliga vår!



Micke höll på med veden hos sina föräldrar så efter fika med Mickes pappa gick jag och tjejerna ut på en promenad och kollade in Vastanås lägdor. Fantastiskt vilket väder!

Lördagen avslutades för min del hos Mikael och Emma med melodifestival och goda drinkar =) väldigt trevligt!

Helgerna går så väldigt fort så man hinner nästan inte med. Man hinner aldrig göra allt man har tänkt..

Byte..

Publicerad 2012-03-04 19:47:41 i Huset

Jag hittade en trevlig bild på huset då taket precis var lagt. Vilken skillnad! Det blev så fint och killarna var så duktiga!


Ser man på...jag lyckades ladda upp en bild! Här är mitt vackra, gamla hus!
Så här såg taket ut innan bytet....


och så här fint blev det efter! Vilket smycke va!=)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela