malinsminut

lilla bebisen

Publicerad 2012-09-30 19:46:01 i

Idag fick jag och Micke äran att vara barnvakt åt Annikas och Isaks lilla bebis :) dom skulle plocka svamp så dom lämnade han här nån timme. Han bara sov och sov och var så underbart söt! världens finaste lilla pojke :)



i övrigt har söndagen bara gått åt till att slöa och vila...en mycket trevlig poolkväll igår drog ner tempot ordentligt idag ;) vi hann i alla fall med middag med alla syskon + familjer hos mamma och pappa och sen en tur på Mickes fyrhjuling :) nu ska vi ut med hundarna en sväng och sen bara mysa ner oss i soffan resten av kvällen :)




Lidl

Publicerad 2012-09-29 18:07:20 i

Lidl....är det ett skämt? ett överskottsbolag? ingen aning men jag handlade där för första och sista gången igår...en konstig affär med konstiga varumärken...det gick ju knappast att följa handlingslistan för jag hittade ingenting som jag kände igen...säkert kan man spara en slant om man lär sig handla där och nöjer sig med lite konstigare saker...

men sen...när jag kom hem och skulle laga mat av mina lidl-fynd...ja, ni skulle bara veta vilken pajasmat det blev...den så kallade creme fraichen skar sig och smakade ingenting så laxgrytan blev en katastrof...pasta kan man ju tycka att man ska lyckas med..men ack nej, inte om den är köpt på Lidl...då klumpar den ihop sig till cement och bryter av spaghettisleven...hmm...som sagt, aldrig mer Lidl.



Mobilfail

Publicerad 2012-09-29 10:45:16 i

det är bra att det går att blogga från mobilen för att jag kommer mig för att göra det..slipper starta datorn, kan sitta varsomhelst osv....MEN det är nästan plågsamt att läsa de här värdelösa inläggen jag gör med mobilen...korta meningar, inga mellanrum, dåliga beskrivningar...ja usch. Inte kul.

Gårdagen

Publicerad 2012-09-29 10:40:15 i

igår var en bra dag :) direkt på morgonen drog jag till stan och besiktigade bilen, blanka papper of course ;) sen for jag ner på stan och hoppades på att hitta en klipptid. Det gjorde jag och blev av med en dm hår ungefär :) skönt att ha lite kortare..väldigt nöjd blev jag :) jag drog runt lite på stan, besökte systembolaget och hann även med en titt hos Hanna på affären :) där fick jag mig lite nya örhängen och även ett nytt hål mitt i örat :) perfekt!



igår kväll fick vi besök av Stefan och Helena :) väldigt trevligt! dessutom kom finaste killen hem med en blomma efter jobbet! bara så där, utan egentlig anledning, bara för att han ville :) vilken man! jag fick den bästa! lyckliga mig! <3


en magisk kväll..

Publicerad 2012-09-27 22:24:54 i

Idag fick jag äran att hämta knattarna på dagis och ha gullungarna tills jag for på jobbet. Då tog farfarn över :) dessutom kom micke hem på lunch så så fick jag mysa med tre älsklingar :) bra dag!
ikväll har jag ju som sagt jobbat och jag hade verkligen tur..jag fick nämligen se ett fantastiskt himlafenomen! precis när solen skulle gå ner såg det ut som att berget brann! helt galet vackert! och väldigt svårt att göra rättvist på bild också...i några minuter fick jag beskåda den vackra synen innan det försvann lika fort som det kom...kolla in det här!! (obs, jag har inte lagt på nåt filter eller ändrat några färger eller nåt sånt...!) :)


ja, vackert var det :) nästan lite magiskt...

imorrn ska jag till stan...besikta bilen, handla och kanske klippa mig..jag är väldigt less på det här öånga håret som hänger som en ful tuss på axlarna...kanske kapar jag av alltihop ;) nu ska jag gosa med gubben och vovvarna :) hej!


kontoret

Publicerad 2012-09-26 16:46:15 i

Sen Micke flyttade in blev det helt plötsligt vansinnigt lite förvaringsutrymmen i det här stooora huset...garderoberna räcker inte till och absolut inte bokhyllan och skrivbordet...Micke har ju en hel del släktforskargrejor och skogsböcker och sånt som ska få plats nånstans så vi bestämde oss helt enkelt för att sno en bit av den stora, outnyttjade hallen uppe och bygga ett kontor åt micke :) det blir inte speciellt stort, ca 6 kvm, men det räcker i alla fall till ett skrivbord, massa hyllor och en läshörna :) jag läääängtar tills det är klart för just nu konkurerar alla Mickes saker med mitt utrymme för torkning och strykning av tvätt, dvs i gästrummet...

hur som helst så var snälla brorsan här och byggde upp en vägg en kväll...det som fattas innan jag får börja tapetsera den nya väggen är taklister och foder...och ett inomhus-fönster (som dekoration och ljusinsläpp) och innerdörren...sen är det klart! bara att köpa alla möbler då ;) bra blir det i alla fall!:)


lilla fönstret kom igår!:)


väggbygget :)





Systersonen!!

Publicerad 2012-09-25 17:41:15 i

Som ni kanske vet har jag äntligen, äntligen fått träffa min fantastiska lilla systerson! han är så klart världens finaste unge och jag skulle helst vilja gosa med han dygnet runt. Det går ju förstås inte men ni ska veta att jag tar varje tillfälle i akt ;)

här har ni honom i alla fall, världens vackraste systerson!



Äntligen!!!

Publicerad 2012-09-24 14:34:08 i

Äntligen har blogg.se tagit sitt förnuft till fånga och gjort en ordentlig app till android också :) nu kanske jag kan komma i gång och skriva lite mer också. Jag har ju precis alla mina bilder på mobilen nu så något borde jag väl kunna åstadkomma :)

det kanske inte blir så värst långa inlägg, men att kunna blogga från mobilen är ju ett gigantiskt genombrott för mig och mitt bloggande :)

nu ska jag komponera en bild så kanske vi ses snart igen ;)

hoj!





Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela