malinsminut

tio grader och tulpaner

Publicerad 2012-10-20 18:26:43 i



Man skulle kanske kunna tro att det där är utetemperaturen så här på hösten...men ack nej..det där, 10,9, är tempen vi har i sovrummet när vi ska sova. Ibland. Inte kul att ha en växelvarm sambo alla gånger ;)

Desto roligare är det att ha en duktig snyggkille som gräver rabatter och byter däck på min bil medan jag jobbar :) mycket uppskattat!


I övrigt har jag inte haft lust att skriva nåt i veckan för jag har varit så arg och besviken och fruktansvärt irriterad...det har med jobbet att göra och vi får väl se hur det slutar så jag skriver inget mer nu.

Nu blir det en liten lördagstur på fyrhjulingen :) hoj!


lite extra pengar..

Publicerad 2012-10-15 12:12:23 i

Det här med pant..det tar irriterande mycket plats när man samlar ihop det, har man sparat ihop mycket får man stå för allmän beskådan en halvtimme och bli full med klibbig dricka och jäst öl...MEN det lönar sig ju verkligen! och man är snäll mot mijlön :) i lördags packade vi bilen full med tomburkar och ställde oss i konsumentren och pantade och pantade och pantade...


yeej för extra pengar!:)

i lördags började vi även tapetsera Mickes kontor så nu är det snaaart färdigt för inflyttning :) ni får se fler bilder senare :)



(fel håll som vanligt..?!)

inga bilder..

Publicerad 2012-10-14 14:33:07 i

Helgen har varit väldigt bra och rolig men också väldigt intensiv :) vi har hunnit med en hel del och jag hade tänkt lägga upp lite bilder så jag inte behöver skriva så mycket :) dessvärre är mobilminnet fullt så jag måste radera lite innan jag kan knäppa nya eller redigera de jag har...förhoppningsvis fixar jag det ikväll :)

so long!

redan fredag!

Publicerad 2012-10-12 11:18:18 i

veckan har varit fullspäckad så jag har inte haft tid att skriva nåt...veckan började på bästa möjliga sätt :) det var så skönt och så mysigt att Annika och lilla pojken kom och sov över måndag-onsdag :) då fick vi rå om det lilla underverket medan trötta mamman fick vila upp sig :) win-win liksom :)




underbara lilla pojke!!

igår var vi till stan och åt middag och gick på bio med mickes mamma, alla syskon och fler..en väldigt trevlig kväll!:)

idag är jag ledig så dagen ska fyllas med massor av uppskjutna sysslor för att avslutas i västanå med fäbodmys och trevligt sällskap :)

bäst att sätta fart! adjö!

Oct. 03, 2012

Publicerad 2012-10-03 23:14:16 i

Åherreminje vad mycket det har blivit gjort ikväll :D snälla brorsan och snygga killen har satt in ytterdörren till kontoret, gjort klart taklisterna, dörrfoder och golvsocklar! perfekt! jag har mest städat och pysslat på :) imorrn får jag spackla sista varvet och sen kan jag tapetsera på fredag när jag är ledig! wohoo! som jag har längtat efter det där kontoret! snart är det klart!:)

nu måste jag skjutsa hem Olle, så adios och god natt!:)

Just ja..

Publicerad 2012-10-01 23:30:14 i

Jag kom på att jag glömde en sak i förra inlägget...själva anledningen till varför vi valde att förlova oss i 'Rolfs koja'...det var ju så klart för att farmor och farfar också förlovade sig där :) fast 1946 då (tror jag)...dom gifte ju sig året efter men det kommer inte vi att göra...nä, vi har ganska klara planer på när, var och hur, men det blir inte inom ett år :) inte heller om massa år, men ni får väl vänta och se ;)

Angående förlovningen så verkar dom flesta tycka att det är roligt och vi fick en miljon (nästan, haha!) grattishälsningar den veckan :) en del har förvånat lite genom att inte säga något alls medan andra har förvånat genom att verkligen tycka att det är roligt :) en del kanske tycker att det är tidigt men jag tycker att man ska passa på medan man är helt galet kär och allt känns så rätt :) framtiden ser bara ljus ut ^^

Malin <3 Micke

Förlovningen :)

Publicerad 2012-10-01 17:27:46 i

Jag tänkte att jag skulle skriva några ord om min och Mickes förlovning för er som är nyfikna ;)

Det gick så klart till så att Micke kom ridande på en vit springare, föll ner på knä och bad om min hand...jo, det är sant!! Nä, tack och lov inte...jag är ju livrädd för hästar så jag hade på min höjd klarat av en gris eller ett får...fast det hade ju varit konstigt. jaja, hur som helst så frågade Micke om vi skulle förlova oss, en helt vanlig kväll när vi låg och myste i soffan. :) jag sa såklart JAA och så blev det :) vi köpte ringar och for till min farfars lilla skogskoja 'sör på åsen'. Där bytte vi ringar och förlovade alltså oss :) datumet 6/9 tog vi för att vi hade varit tillsammans ett jämnt antal dagar då (och för att 6:or och 9:or är magiska siffror ;)...)


vi hade redan bjudit våra föräldrar på middag (helt vanlig middag alltså) men direkt när vi hade varit i kojan skickade vi ut ett mms med en bild på det vi hade skrivit i gästboken i kojan så dom fick veta nån timme innan dom kom hit :) vi hade alltså bara en helt vanlig (3-rätters) middag med ett litet kärlekstema :) dagen efter hade vi annons i tidningen så alla andra också fick veta :)



(nu blev annonsen med på båda bilderna men jag ids inte redigera igen :)...)

det är konstigt faktiskt för man tror inte att det ska kännas nåt annorlunda bara för att man har en ring på fingret...men det gör det! inte bara när jag ser min egen ring utan nästan mer när jag ser Mickes. Det är liksom så fantastiskt att den där lilla ringen kan visa för hela världen att det är mig han vill ha och att han är min, bara min! (väldigt tråkigt för alla er andra tjejer där ute att jag hann paxa den bästa ;)..) Han har verkligen stulit mitt hjärta och jag kunde inte tänka mig nån bättre! Min fina, fantastiska fästman <3


(upp och ner???! jag fattar inget men den får väl vara så då :)..)




Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela