malinsminut

Sol ute, sol inne..

Publicerad 2012-02-28 15:54:16 i Allmänt

Vilket väder det var i helgen! Soligt och fantastiskt skönt! I lördags skottade Micke först kvisttaket och sen gården, medan jag gjorde frukost och drack kaffe ^^ duktiga killen =)


I söndags var det ju ännu härligare väder så då tog vi hundarna och gick ut på en häääärligt solig promenad =) Här kommer ett litet bildregn =)








Vi avslutade med supergott fika hos Annika och Isak =) vilken bra dag!

.<3

Publicerad 2012-02-28 15:39:48 i Allmänt

Mina fina vinterhundar! Älskade Lillemaj och Ling-Ling, ni förgyller mitt liv!




Med en enkel...

Publicerad 2012-02-28 15:33:37 i Allmänt

Världens tråkigaste dag kanske. Klev upp halv tolv, gick ut med hundarna, duschade...ja, inget mer har blivit gjort. ganska så slö människa det här...men ikväll blir det ju kul! Seans med Terry. Alltid lika underhållande =)


Igår köpte jag tulpaner till mig själv. Bara för att försöka ge mig själv några låtsas-vårkänslor så där...jag vill så gärna att vintern ska vara slut snart...tulpanerna gjorde tyvärr inget annat än att piffa upp köket...för vinter är det ju tyvärr fortfarande..=/. Fina är dom i alla fall!


Swedes

Publicerad 2012-02-28 15:13:57 i Allmänt

haha! Hittade en rolig bild på facebook =)


br>

Terry

Publicerad 2012-02-27 13:01:40 i Allmänt

Imorrn ska jag på storseans i stan! Terry Evans kommer dit och kollar läget på andra sidan =) det ska bli fantastiskt spännande och roligt!


(Bild från http://www.creativexperiences.com)

Glassigt

Publicerad 2012-02-24 21:23:52 i Allmänt

Jag träffade en från grannbyn utanför ICA häromdagen. Hon tipsade om vad som skulle vara en fantastiskt god nyhet i ICAs frysdisk. Jag är ju egentligen ingen glassätare i vanliga fall, men hur det var hade jag köpt den där glassen ändå...och ja, jag ska nog aldrig mer köpa den tror jag. Så galet, livsfarligt god den var!!!! Jag skulle kunna äta upp hela burken själv på en gång...vansinnigt god. Om ni inte har nåt beroende än, men funderar på att skaffa ett så kan jag gärna rekommendera ICAs nya glass ^^ det var inte den på bilden jag köpte, men den där är säkert god också. Burken ser likadan ut, men jag köpte "chokladglass med browniebitar"...får väl prova den där med vanilj och kakdeg nästa gång kanske. Hoppas den är äcklig så jag inte behöver köpa den mer ;)


Häxan surtant...

Publicerad 2012-02-22 21:51:06 i Allmänt

Idag hade jag inte en riktigt bra dag...på lunchen skrev jag ett surt och lite bittert inlägg som jag sparade som utkast. Så här när jag är på bättre humör är det ganska lustigt så ni får läsa det ändå..^^här har ni det!


jag gick nog på jobbet för tidigt kanske,...är alldeles knäckt nu...och har haft en galet jobbig dag...inte för att jag har haft jobbiga saker att göra utan för att jag har blivit helt svettig för minsta lilla...bara att vrida om bilnyckeln tog på krafterna. Ja, stackars mig. Och ikväll är jag dessutom ensam eftersom Micke är på kurs i Umeå. Ännu mer stackars mig. Dagens jäkla snöoväder på det här och jag är en riktig surtant idag. Jag blir retad på typ allt...

Saker jag har funderat över och som har retat mig idag..

-Måste man köra 20 km/h genom byn bara för att man är en nyfiken, halvblind pensionär? Ja det är tydligt det. Bry dig inte om nån annan din gamla dinosaurie för alla vill ju cruisa runt och kolla vad MIVA-människorna sysslar med...tänk inte på att nån jobbar och kanske har en aning bråttom...Nä, sluta glo åt sidan och öka farten lite istället gammelmänniska.

-Är det väldigt svårt för dagisbarnen utanför vår lokal att stänga toadörren efter sig? Uppenbarligen är det så eftersom det luktar skit i kapprummet varenda dag...

-Blir man automatiskt fulare när man är sjuk? Är det bara en känsla eller är det verkligen så? jag börjar undra för jag har aldrig sett ett så hemskt monster i spegeln tidigare...alla andra verkar glo extra mycket också...kanske för att jag är så sur. Kanske beror fulheten på att jag ska klippa mig imorrn...dagen innan frissan brukar man ju vara ett riktigt otäckt spöke..

-Har ingen i kommunen betalt för snöröjning? Nähäpp...det verkar inte så. Hoppas ni betalar sjuhusräkningen och bilskadorna då när jag har sladdat ner i diket.

-Varför kom så få fettisdagsbarn igår? Massor med godis kvar som ligger och retas....onödigt.

Äre inte likt så säg?!

Ja ni ser..vilken häxa va?=) Men om jag är glad 98% av livet måste jag väl få vara lite sur ibland också =) så här efter ett avsnitt av gladiatorerna, massa överblivet godis, stygntagning på en katt i byn och massa prat i telefon så känns det inte alls lika tråkigt. Det gick över ganska fort faktiskt.

Ja, så kan det vara! Nu ska jag skura några golv innan jag lägger mig i soffan för resten av kvällen! Hoj!

En bra melodi

Publicerad 2012-02-21 15:16:05 i Allmänt

Jag verkar ju inte duga till mycket annat än att sitta vid datorn idag...blir helt slut på vad jag än gör. Jag tänkte bara kasta in en bra låt så här på tisdagseftermiddagen. Återigen stulen från Cecilias lista ^^ tack och bock!=)


Ling-Ling

Publicerad 2012-02-21 14:02:24 i Allmänt

Jag undrar vad som har hänt med Ling-Ling de senaste dagarna...jag förstår om hon är understimulerad när hennes matte bara ligger som en slöra och inte ens orkar gå ut..men hon har ju fått följa med mamma på en promenad varje dag och i helgen fick hon ju gå med Micke i skogen...så, ja, utan motion har hon ju inte blivit...igår kväll när vi skulle gå och lägga oss var hon så vansinnigt stressad...tungan hägde utanför munnen och flåsade på ett tag innan hon kom till ro...och imorse när jag öppnade ögonen såg jag att hon hade pillat på golvet i sovrummet...natten innan bajsade hon på mattan i samma rum...så nåt är det som inte är bra. Jag undrar bara vad? Förslag?


Tro vad du har på hjärtat älskade lilla hund?

Sjukstugan

Publicerad 2012-02-21 13:24:31 i Allmänt

Ja...Micke...vad ska man säga...vilken fantastiskt underbar man. Det kan ju inte finnas nån mer omtänksam och fin karl än han. I söndags råkade jag ju ut för den här hemskt plågsamma febern som har florerat runt ett tag. Innan jag skulle till jobbet i söndags låg jag i soffan och grinade för hela kroppen värkte...jag tog mig i alla fall igenom arbetskvällen men sen var det kört. Hela gårdagen (måndag) låg jag som en trasa och skakade och frös och grinade om vartannat...ja, jag blir så känslig, som en bebis, när jag blir sjuk. Grinar för allt. Tur man oftast ligger ensam så ingen annan behöver se ^^

Micke hade i alla fall varit och handlat efter jobbet...köpt både choklad och tre dosor snus åt sin sjuka tjej =) dessutom lagade han mat och pysslade om mig hela kvällen. Passade upp och ordnade. Tog hand om disk, hundar och allt annat som jag strunade i...inte blir han sur heller när jag väcker han klockan fem på natten av feberplågor och behöver lite extra gos och kärlek. Världens bästa är han. Mitt hjärta.

Idag är det ju fettisdagen...kul för barnen att det är så bra väder....jag hade tänkt jobba ikväll, men jag insåg att det inte gick för sig...Jag har knappt sovit nåt inatt och utan alvedon är jag samma trasa som igår...jag tog en dusch i morse, men den här gamla kroppen orkade inte mer än så, så efter det däckade jag i soffan en timme. Usch för att vara sjuk. Det är tråkigt och deprimerande. Särskilt när det är så galet fint väder ute. Hoppas jag kan jobba imorrn i alla fall.


Om jag hade haft nån matlust hade jag gärna ätit en sån här idag ^^
Hej hej!

Mer kalas!

Publicerad 2012-02-17 12:43:43 i Allmänt

-5 grader och strålande sol...känns som att man skulle kunna göra roligare saker än att jobba idag...=/ eller sitta inne och blogga för den delen....men jag passar faktiskt på medan maten värms =) sen kanske jag kan gå ut på bron och lapa lite sol en stund...dom varnar ju för snöoväder i helgen så man får väl passa på...

Idag fyller i alla fall finaste storkillen Arvid 3 år! 3 år! Helt galet att han har blivit så stor! I tre år har han förgyllt och berikat våra liv. Älskade lilla unge! Ikväll ska vi dit och fira!

Bilden är från pappas 60-års kalas. Arvid norpade köttbullar hela tiden och här har han en i varje kind =)

Nu plingade micron! hörs hej!

Isigt

Publicerad 2012-02-16 22:10:54 i Allmänt

Jag har aldrig sett större istapp i hela mitt liv! Den måste ju vara minst två meter lång ju! Helt galet stor! Från taket till backen liksom...imponerande!

Sjuklingen

Publicerad 2012-02-16 22:02:09 i Allmänt

Buhu...ännu en ensam kväll och natt...stackars mig. Men ännu mer stackars Micke som ligger hemma i läggan och är sjuk...hade det inte varit för att jag har jobbat ikväll och börjar klockan sju imorgon bitti så hade jag farit dit och passat upp han lite...men nu hinner jag ju knappt dit förrän jag måste hem och jobba igen. Hoppas han är frisk till imorrn istället. Jag jobbar ju hela helgen också, men det är åtminstone kvällar så jag får sovmorgon...då går det ju för sig.

Snyggaste killen!!

Nu ska jag stryka lite kläder innan jag går och lägger mig med hundarna och alla spöken.....huuu och god natt!

Det manliga mysteriet...;)

Publicerad 2012-02-16 14:21:23 i Allmänt

Som på beställning fick jag en bild av mannens hjärna också!! Tack Carola! Nu får vi äntligen se vad som egentligen händer där inne..=) och helt ärligt är väl den här liiiiite mer sanningsenlig än bilden på kvinnans hjärna?^^


Jättegärna

Publicerad 2012-02-16 13:07:15 i Allmänt

Den här bilden florerar på facebook just nu...jag tror inte att det stämmer särskilt bra på mig...men kanske på dig?^^



Det skulle för övrigt vara intressant att se en liknande bild av mannens hjärna...=)

Skabbigt

Publicerad 2012-02-16 12:42:57 i Allmänt

Den här märkliga älgen såg Micke och jag en dag när vi var ute och finåkte i småbyarna härikring....vad har hänt med den tror ni? Den ser ju ut som den håller på att tappa massa päls (eller hår eller vad man nu säger att älgar har...) kanske den har skabb?




Jag försökte zooma in lite men bilden blev så suddig då...den är ialla fall alldeles fläckig den där stackaren...

Hipp hipp!

Publicerad 2012-02-16 10:47:38 i Allmänt

Härliga sovmorgon! Jag har sovit i soffan i natt....kollat på massa filmer och ätit onyttigheter halva natten ^^ Micke var sjuk och hemma från jobbet igår...jag erbjöd mig att fara dit och pyssla om han igår kväll, men sjuklingen ville helst vara ifred så det fick han vara. Man är ju inte så sällskapssjuk när man har smittfebran =) Konstigt att sova själv helt plötsligt när vi i princip har hängt ihop varenda dag sen vi träffades...men garanterat nyttigt.

Elin och jag hade kafferep igår. Mycket trevligt! Fantastiskt goda semlor hade hon gjort också =) lite synd om Sebastian bara som alltid måste utrymma när vi ska ses ^^ fast antagligen vill han väl inte lyssna på allt babbel heller =)

Idag ska jag mest ägna mig åt städning och sånt. Diska lite, tvätta lite, dricka lite kaffe...ja, sen börjar jag jobba klockan tre.

Idag fyller även världens bästa mamma år! Hipp hipp hurraaaa och grattis till dig fina du!


Jag har nästan inga bilder på den här datorn så jag hittade ingen med bara mamma...Annika fick också vara med =)

Jag kommer  i alla fall och äter tårta på rasten! Vi ses då!

Lunchsvammel

Publicerad 2012-02-14 15:40:00 i Allmänt

Idag är det alla hjärtans dag! Inte för att jag brukar bry mig särskilt mycket om den dagen i vanliga fall, men när man för en gångs skull har nån att kramas med kan man ju kramas lite extra ^^


Mitt fina hjärta har sagostund för mig och hundarna! Mysigt =)


Helgen har i alla fall varit rolig! I fredags var vi ju i Junsele och hade trevligt och i lördags hade vi folk här mest hela dagen och på kvällen gjorde vi ett snabbt gästspel på en 30-års fest och hälsade på Stefan och Helena en sväng. I söndags gjorde vi en mardrömsklättring uppför berget här bakom....ja, själva promenaden innan och promenaden utför var ju fantastiskt mysig och härlig, men uppför....uppför säger jag...inte nog med att det var jobbigt som det var, all den här psykologiska stressen med att ha en munter älgkalv framför sig...ja Micke alltså. Jag hade lust att lägga mig ner och rulla tillbaka...jag blev som en bebis helt enkelt. Gav upp...bara sådär! Bra gjort av mannen att stå ut med mig ändå ^^ på kvällen var vi och uppvaktade min morbror som fyllde år. Åt tårta och hade trevlig. Bra helg, men lite tid för varandra känns det som. Vi får väl ta igen det ikväll kanske? Dagen till ära och allt =)



Nu är det slut på lunchsvammel! Hoj!

Bara en liten uppdatering

Publicerad 2012-02-08 16:16:10 i Allmänt

Oj vad tiden går fort! Jag hinner liksom inte med längre...en sak jag har blivit väldigt bra på är i alla fall att effektivisera lunchrasterna. Jag brukar göra bort tråkiga hushållssysslor då...som att stryka kläder, städa, diska, tvätta...ja, ni fattar...ibland hinner jag äta också. Förr gjorde jag sånt efter jobbet, men nu är jag ju hellre med Micke än att göra sånt där tråkigt...han kommer oftast så sent ändå så jag hinner med lite tråkgöra efter jobbet också...

Helgen ja....jag jobbade ju som sagt hela helgen, men Micke var här så vi hann ändå ha lite mysigt. I fredags hade ju gullingen tagit ledigt så vi kunde umgås hela dagen så det gjorde vi. Lång sovmorgon, lång biltur, matlagning och kolla på film. Perfekt fredag =) medan jag jobbade lördag och söndag skottade Micke kvisttaket och gick upp på berget med hundarna...dessutom vattnade han blommorna och städade ihop lite ^^ mycket uppskattat och bekvämt =) han är bra han.

På fredag ska vi till Junsele och ta en svängom till Black Jack. Fantastiskt kul! Kajsa och Amanda har fixat buss från Bredbyn så det blir nog ett jäkla hålligång ^^ det känns kul! Väldigt kul till och med!

Jag har inte mycket mer att skriva nu. Huvudet är liksom tomt för tillfället. Adjö.

...

Publicerad 2012-02-07 16:25:47 i Allmänt


Men ååå...hur kan man nånsin vilja kliva upp? Mina hjärtan!

Å denna kyla..

Publicerad 2012-02-07 11:30:08 i Allmänt

Helgen har verkligen varit kall! Kallaste på hela vintern...och jag jobbade naturligtvis. Inte så kul att kuta ut och in överallt när det är mer än 30 minus. Dessutom har kallvattnet i köket frusit så det var ju inte heller så kul....men det finns ju vatten på andra ställen så det går ju bra ändå...


På söndagmorgon när jag skulle upp och jobba var det verkligen kallt....av två anledningar...först utetemperaturen...
-34...det är ju inte mänskligt...usch.

Den andra grejen berodde på min egen dumhet....det var så galet kallt i sovrummet när vi skulle gå och lägga oss på fredagkväll så jag skulle vrida upp golvvärmen lite tänkte jag....jaha...vred åt fel håll och stängde nästan av värmen alltså....perfekt

13,5 grader i sovrummet!!! Inte acceptabelt.

Micke tyckte förstås att det var jätteskönt för han skulle nog helst ha 10 grader när han ska sova...men alltså, kanske 16 grader måste man ju få ha i alla fall. Det är ju inte kul när ens egen kropp börjar offra kroppsdelar på grund av kylan och man ändå ligger under täcket. Nej, lite varmare får det lov att vara.

Annars var helgen fantastiskt trevlig och mysig, men jag har inte tid att skriva om det nu för jag är bara hemma och lunchar en sväng. Jag jobbar dessutom i Bredbyn idag så jag måste räkna in lite körtid i rasten också. Vi hörs!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela