malinsminut

På andra sidan..

Publicerad 2011-10-28 11:25:44 i Allmänt



Liten Älva kom, log och vände om.

 

 

Sov gott lilla ängel!

Eländig musik

Publicerad 2011-10-27 11:52:07 i Allmänt

Jag blir så arg på mig själv...jag hittar musik som jag verkligen tycker om och kan lyssna på dygnet runt...sen, av nån outgrundlig anledning, kopplar min hjärna ihop den där musiken med dåliga saker och saker som gör mig ledsen...saker nån sagt eller en särskilt dålig känsla. Varför gör jag så? Jag måste sluta med det...nu kan jag ju nästan inte lyssna på Melissa Horn längre heller eftersom det inte är så roligt att gå runt och vara sur hela dagen...och vad ska jag i så fall ha för godnatt-musik? hmm...dumt.

Den där låten är så bra, men jag kan inte lyssna på den.

 

MEN...sen har jag ju så klart också låtar som jag bara förknippar med roliga saker. Låtarna är bra och minnena är bra.

 


 

Just den här låten får mig bara att tänka på den fantastiska sommaren som var! Bästa sommarn ever! Cruisa runt i en gammal bil med huvet ut genom takluckan en tidig morgon (sen natt), sitta i gräset och dricka öl med bästa folket, bada på kajen i fantastiskta Strömsund, levande musik, mys på stranden, traktorutställning, countryfestival, stråket (stråket! stråket!), alla underbara människor! Jag tror inte jag har hört den här låten annat än hemma på hela sommaren, men ändå får den mig att minnas tillbaka...jag måste nog göra ett litet bildkollage över sommaren tror jag...ja, så får det bli.

 

Usch vad nostalgisk jag blev nu...och det regnar ute också. Lika bra att lyssna på Melissa då...;)

 

Hoj!

Två till!

Publicerad 2011-10-26 22:53:00 i Allmänt

Bara två till! Sen ska jag sluta ladda upp roliga lappar. Lustiga, lustiga människor!





Haha! Vem orkar sätta upp en lapp och bara skriva "det sov en lodis i trappen"??=) Till vem? Till vilken nytta? Fantastiskt roligt att personen fick ett svar i alla fall!

Det är visst roligt!

tänka sig...

Publicerad 2011-10-26 22:39:36 i Allmänt

Jag vet inte var jag hörde det, men det var nån klok person som sa det. Jag tror verkligen det på ett eller annat sätt. Och det borde man tänka på....varesig de är onda eller goda...


"En tanke når mottagaren i samma sekund som den tänks..."

Igen...

Publicerad 2011-10-25 23:27:14 i Allmänt

Alltså jag kan inte få nog av alla roliga arga lappar! Jag skrattar ihjäl mig åt allt lustigt folk som finns! Så fantastiskt roliga ni är där ute! Vissa har jag redan sett (och kanske ni också), men dom är så roliga så jag måste ladda upp dom ändå!











 

Om ni inte har varit in på den sidan än måste ni kolla där nu! Det finns hur många roliga lappar som helst ju! Skratta inte ihjäl er!

 


I övrigt har jag varit ganska slö ikväll. Nu ska jag ta en dusch och lägga mig framför tv:n. Sovmorgon imorrn!
God natt!



I förväg..

Publicerad 2011-10-25 22:33:16 i Allmänt

Jag höll på att leta en speciell grej på internet och ramlade över en sån fantastisk fin liten dikt som jag bara var tvungen att spara....jag måste nog trycka upp den som väggord och sätta den på min (blivande) fotovägg eller nåt...nånting måste jag göra med den i alla fall för den berörde mig verkligen på nåt sätt.





Gå du före,

vi kommer sen.
Visa oss vägen,
snart men inte än...

Okänd.


(Bild från islam.se (!!!)...)




Vampyr?

Publicerad 2011-10-25 18:01:20 i Allmänt

Jag höll på att googla runt lite för att kolla vad man kan tänkas klä ut sig till på halloween....om jag nu ska klä ut mig och om jag nu får semester som jag har sökt...ja man måste ju vara ute i tid i vilket fall som helst. Jag tänkte i alla fall att jag skulle möta min värsta rädsla när det gäller fantasimonster (?) och fixa lite vampyrgrejor. Delvis för att jag är livrädd för vampyrer, men också för att det är rätt så enkelt och inte kräver så mycket utklädnad..=)...i alla fall så tänkte jag röda linser, nåt slags bitmärke, kanske lite svart spets och så klart huggtänder. På en sida hittade jag allt det där, men då blev jag så fundersam över själva bitmärket....inte själva bitmärket, men de andra "tatueringarna" som följde med....kolla:


Vampyrbitmärket ser ju helt okej ut, resten är ju bara att slänga...men va? Ser ni ankh-märket??? Ett sånt har jag ju redan bakom örat! Är jag redan en vampyr? Varför skulle en vampyr ha ett sånt märke? Nä, jag kanske är en vampyr undermedvetet...det måste ju vara därför jag är så galet rädd för dom...fast jag vet att dom inte finns...hua..lite lustigt i alla fall att jag valde att göra ett sånt tecken...av alla tecken i hela världen....OCH jag hatar vampyrer....märkligt.

 

Jaja...det var bara en parantes i mitt annars så innehållsrika liv. Ha!

Fantastiskt roligt

Publicerad 2011-10-21 00:42:58 i Allmänt

En ännu roligare sida än blocketannonserna är så klart argalappen.se. Tur för mig att jag inte har några grannar i närheten för i så fall skulle jag säkert få en och annan arg lapp när jag sitter så här mitt i natten och skrattar som en galning åt datorn. Hur mycket roligt folk finns det egentligen?! Jag älskar roliga människor. Särskilt roliga människor som orkar skriva lappar och förgylla dagen för oss andra =)

Jag tog några exempel ur hall of fame:











Än fast jag nyss har läst dom var jag tvungen att skratta en gång till. Särskilt åt den här sista! Så galet roligt att man ids sitta och klippa ut ord ur tidningar och klistra ihop ett så roligt kollage! Tack lustiga människor!

Tidsfördriv

Publicerad 2011-10-21 00:29:25 i Allmänt

Jag älskar folk som antingen inte är allt för smarta eller folk som är roligt ironiska. Bestofblocket.se är en av sidorna man kan klicka runt på hur länge som helst och förundras över hur lustiga människor det egentligen finns!

Svart skinnkavaj?! haha! Skulle lugnt ha köpt den bara för det!

 

 

 

 

















































Sur och bitter hemmapappa känns det som va?=)




Familjen??! Vilken tur att det är lugnt då va!

....

Publicerad 2011-10-20 17:11:03 i Allmänt

Jag ramlar mest över massa roliga och intressanta bilder hela tiden! Därför får ni mest också bara se bilder! Inte så mycket text.

Utan dina andetag

Publicerad 2011-10-19 11:19:56 i Allmänt

I fredags var det nån jänta på Idol som sjöng den här låten och den är ju så galet fin! Just den här versionen var väl kanske lite konstig eftersom den liksom bara är filmad, men om ni vill höra hela melodin får ni väl spotifya fram den =) jag gillar dessutom att se folk spela piano så därför tyckte jag att den här passade bra. Erik Linder är för mig helt okänd, men han sjunger fint. Jag har inte direkt gjort några efterforskningar, men vad jag kan förstå är det Kent som egentligen har gjort den...





Sådeså.

Inget särskilt.

Publicerad 2011-10-12 21:16:08 i Allmänt

Den här veckan har bara flugit iväg. Jag har haft fullt upp typ hela tiden! Framförallt har jag storstädat efter kattungarna...bytt gardiner och putsat fönster och städat upp all jäkla kattsand...skurat och dammtorkat och så där. Nu känns det så rent här som det inte har gjort på länge. Skönt! Dessutom har jag klippt folk, färgat och plockat ögonbryn, tapetserat, slingat hår och så klart jobbat och varit med hundarna. Jag har dessutom hunnit med en hel del fikasessioner...och allt på bara tre dagar =) bra! Idag hade jag tänkt byta däck på bilen efter jobbet, men när jag vaknade från min powernap hade farsan redan gjort det så det kändes ju som en väldig lättnad =) då kom man undan i år igen ;)

Imorrn är det torsdag och jag jobbar till fem. Sen har jag långhelg! Ledig fre-lör-sön...ska bli galet skönt! Börjar dessutom halv fyra på måndag så det känns ju inte så dumt =)

I övrigt lyssnar jag mest på Melissa Horn, svär över katten, spelar wordfeud och tänker på viktiga saker.

Återigen har jag lyckats med ett totalt meningslöst inlägg! Mycket nöje!=)

En lustig bild som jag stal från facebook!=)

O'Learys

Publicerad 2011-10-09 13:29:47 i Festligheter

Jäklar vad jag har blivit bra på att uppdatera. Plus i kanten till mig =) igår var jag och Anders ut på O'Learys. Väldigt kul var det! Det hade nog varit smart att äta lite mer under dagen...men det är ju sånt man prioriterar bort så spriten bet bra kan man säga....fast det var kul ändå som sagt. Vi for i alla fall till Gustav på förfest innan vi tog en taxi till krogen. Jag knäppte inte så värst många kort (eller jo, men jag har sorterat bort en hel del...plus att jag inte vet hur jag ska få in bilderna från mobilen hit på bloggen...) Här får ni i alla fall se några bilder från kvällen..


Gustav och Anders.


Taxi till Olles =)


Martin.


Grabbarna köpte mat.


Martin, Andreas och Jennie.


Mattias, Andreas och jag.

Riktigt kul att träffa Andreas ute på krogen så där! Som han själv sa hade han nog inte varit där senaste tio åren...så det var ju lyckat att vi var där samtidigt! Särskilt med tanke på att midsommar nästan är enda gången vi har festat ilag i sommar....förr var det ju typ varje helg. Saker och ting ändras ju hela tiden!

Nu ska jag ta en powernap tror jag! Hej!

Snart är det vinter!

Publicerad 2011-10-07 23:35:28 i Allmänt

Hittade en sån lustig bild på facebook! och ja, vad vet man...snart kanske gamlingarna kan förena nytta med nöje ;)



Meddelande från Vägverket!

Vi vill meddela hela Svenska folket att vi satt in alla

resurser vi har inför kommande års oväder!

...

Publicerad 2011-10-07 22:36:37 i Allmänt

Jag sitter och funderar lite över hur jag ska tatuera mig nästa gång...jag har lite funderingar som jag tror kan bli bra...men jag behöver dels noter till en speciell sång och dels någon som är bra på att rita...jag har ju själva tatueringen klar i huvudet, men den måste ju ritas ner av nån som kan...det är ju inget man bara gör hursomhelst så jag får väl göra nån annan liten grej medan jag väntar på rätt person..=)...det är dessutom lika bra att inte säga nåt mer för då kanske nån snor min idé ;)


Jag bjuder på ännu en fantastisk melodi från Melissa Horn fredagskvällen till ära!=)


"Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig."

Allt man inte vet..

Publicerad 2011-10-06 17:41:51 i Allmänt

Om någon nu har missat det så är jag väldigt intresserad av sånt som inte går att få nån förklaring på. Övernaturliga saker, astrologi, numerologi...osv. Väldigt konstigt egentligen eftersom jag är väldigt teoretisk och vetenskaplig på många sätt..jag skulle aldrig godta en obevisad sanning om den gick att bevisa...men sånna här grejor kommer ju aldrig att gå att bevisa så det kanske är därför jag intresserar mig för det....det är framförallt två sidor på internet som jag brukar vara och kolla runt på. Där finns både numerologi, traditionella horoskop och kinesiska horoskop och lite annat....just idag har jag kollat runt lite på numerologi och det är ju helt galet vad det är mycket som stämmer...allt stämmer ju så klart inte, men eftersom jag har läst igenom alla andra nummer så inser jag att det nummer jag faktiskt fick stämmer bäst på mig. Jag är en nia om ni undrar =)

Det här med kinesiska horoskop intresserar mig inte så värst mycket eftersom jag tycker det vore konstigt om alla som är födda under samma år skulle ha samma egenskaper.....nu verkar ju det mesta som gäller råttan (som jag tydligen är född i) stämma på mig, men jag vet andra i min närhet som det inte alls passar in på...det känns liksom lite för generellt på nåt sätt.




Kalla mig galen om ni vill =) (för det är det redan så många som gör ;)...) men jag har då haft stor nytta av allt det här...man förstår människor bättre, kan lättare räkna ut hur och varför personer gör som dom gör och kanske ibland få en fingervisning om vad man ska passa sig för...det är ju många faktorer som spelar in hur en människa blir, men många av dom grundläggande egenskaperna finns ju där hela livet.

Klicka in här och här om ni vill kolla runt lite mer =) och tipsa gärna om ni hittar nån annan bra sida!

Vem är du?

Publicerad 2011-10-06 10:50:37 i Allmänt

Jag undrar vilka som läser min egentligen totalt ointressanta blogg...? Det skulle vara så roligt att få veta...i vanliga fall, när jag faktiskt skriver, brukar det vara ungefär 900 unika läsare per månad...men nu då jag inte har skrivit på precis hela september har det ändå varit 700 unika besökare...? En del råkar ju säkert bara klicka in av misstag eller googla fram nåt (om det går?!) eller slösurfa vidare och vidare...men ändå...700 olika datorer har ju kollat in under bloggtorkan så nån måste det ju vara som följer? Jag kanske kan räkna upp 10 stycken som jag vet kollar in då och då...men, vilka är ni 690 andra?

Jaja, nu måste jag nog göra nåt vettigt...typ borsta tänderna. Lillemaj och jag måste ju snart dra till stan. Tro vem vi ska fika hos idag då...;)

Snart är det helg! Yeej! Då ska jag dricka öl =)

Tre svärd.

Publicerad 2011-10-06 10:32:22 i Allmänt

Jag blir lite fundersam. Jag har alltid tyckt att det här med tarotkort har varit roligt och spännande och så, men har aldrig lagt nån större vikt vid att minnas korten eller tolka dom vidare eftersom jag ju har en bok som berättar allt det där för mig. Oftast drar jag ett kort per dag, funderar lite över det och glömmer bort det sen. Ibland har jag nån speciell fråga jag funderar över och då ställer jag så klart den innan jag drar kortet. Det som har blivit så tvärmystiskt nu är att jag har ställt samma fråga tre dagar i rad och fått samma kort tre dagar i rad, dessutom vänt å samma håll. Jag har ju naturligtvis blandat leken som vanligt och valt ett kort mitt i....jag tror ju inte på slumpen, och har aldrig heller gjort det, så jag får väl helt enkelt lov att lära mig det där kortet. Det verkar ju vara nån mening att jag ska få det.

 

Det här är kortet jag har fått varje dag. Tre svärd. Jag har dessutom fått det uppochner. Ni får ju så klart inte veta vad frågan var ;) I min kortlek ser det inte ut så där, men det har väl samma betydelse i alla lekar skulle jag tro.

Men visst är det lite intressant ändå att samma kort dyker upp gång på gång? Jag måste nog fördjupa mig lite mer i det här...

Med ena foten utanför.

Publicerad 2011-10-06 10:18:44 i Allmänt

Jag lyssnar på Melissa Horn nu..typ dygnet runt. Hon är så galet bra. Egentligen är väl alla låtar mer eller mindre lika, men hon skriver ju så fantastiskt bra texter också. Hon kan ju på nåt vis sätta ord på, och få med allt det där man tänker själv. Eller har tänkt. Jag vet inte hur hon gör...Hon känns väl visserligen lite bitter i varenda låt, men spela roll, det är man ju själv ibland också...och är man det inte nu så har man väl varit det tidigare =)


 

Det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför

Rubrik?

Publicerad 2011-10-05 21:46:48 i Allmänt

Full fart hela dagen. Jobbade till fem och sen hann jag bara byta i kattlådan så kom Micke. Anders kom en stund senare. Drack kaffe, surrade och hade trevligt. Fina i håret var dom när dom for hem också =) sen kom ju så klart direkt farsan och sen kom hundarna hem...phu..nu är jag ensam. Utom hundarna och katterna då. Imorrn ska Stina in till veterinären och kastreras. Skönt att slippa få massa kattungar flera gånger per år. Lillemaj ska också in och kollas i munnen igen...det känns väl mindre kul, men det är ju bra om hon slipper ha sår och annat hemskt i truten. Lillemajs veterinärräkning de senaste två månaderna är för övrigt uppe i snart 6000 kr. Känns väl mindre kul..men jag hoppas jag får ut nåt på försäkringen. Hon är ju värd det i vilket fall som helst...

Jag har massa bra idéer om saker jag ska skriva om så nu kan ni sluta vänta Pernilla och Ylva och Janne och alla ni andra som klagar på att det inte blir uppdaterat ;) Jag kanske ids ta mig tid nån gång i veckan i alla fall =)

Kul inlägg va? haha! Inte speciellt...Jag är ganska trött nu så jag ska nog somna i soffan även denna kväll. Så, god natt!

Hello!

Publicerad 2011-10-05 18:22:42 i Allmänt

Jag tänkte låtsas om som att jag inte har haft nåt uppehåll i bloggandet och bara fortsätta där jag är just nu. Det har i och för sig inte hänt särskilt mycket, men jag orkar inte uppdatera för det...nu har jag i alla fall gått in på blogg.se, loggat in, skrivit några rader och börjat fundera lite...så hur bra är inte det?=) vavava? Ylva och Pernilla?=) vad säger ni nu då? ;)

Hoho!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela