malinsminut

Utveckling!

Publicerad 2013-11-16 22:13:36 i Allmänt

Det är så roligt att se hur Walter utvecklas hela tiden! Från att vara en pyttebebis som bara tittade och gapade till att ha blivit en tremånaderskille som skrattar, 'pratar', ser flera meter, rör på hela kroppen osv....de här senaste dagarna har han tagit ytterligare några steg på utvecklingsstegen :)

För första gången i sitt liv började han gråta när han träffade en okänd person, han började storgrina och såg helt livrädd ut :) dvs. han gör tydligt skillnad på kända och okända :)


Igår vände han sig på sidan på ett plant underlag, för första gången! Han har rullat över på sidan i vaggan och soffan och så där (under uppsikt!!) men aldrig tidigare på ett ogynnsamt ställe :)

Han har länge försökt fånga grejor...men han har liksom inte fattat att det inte går att ta något med en knuten hand...men igår såg jag för första gången att han lyckades fånga nallen i babysittern :) bra jobbat! Sen verkade han bli förvånad över att den där nallen inte släppte taget nån gång..:)

Han har ju börjat se rätt långt nu också..och ligger gärna och tittar på sina egna händer och fingrar..nu verkar han även ha upptäckt sina små fossingar..:)



Ja det händer nåt nästan varje dag och jag är så lycklig att jag får vara med varenda sekund och följa Walters resa från hjälplös pytting till fullvuxen självständig man :D

Älskade kryp!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela