malinsminut

Dålig dag..

Publicerad 2010-03-24 22:37:10 i Allmänt

Idag har det verkligen inte varit nån bra dag...jag har presterat absolut noll....jag har i och för sig jobbat till klockan fyra så det är väl alltid nånting. Sen har jag bara ätit, vilat och sovit...jag som hade tänkt städa, riva, promenera och en massa andra saker, men jag orkade inte! Jaja, vissa dagar är det ju så. Till råga på allt hade jag en trevlig överraskning när jag kom hem från jobbet...min kära lilla hund Ling-Ling hade lämnat en stor äcklig hög med diarré på mattan i matsalen...perfekt när man kommer hem och tror att man ska få vila en stund. Äckligt.

Mitt hjärta har smält...för en liten kattunges skull! En kattunge! Och jag som inte ens gillar katter särskilt mycket...den lilla stackaren har ögonfluss och personen den bor hos klarar inte av att sköta om det lilla livet och har knappast råd att fara till veterinären så jag far dit varje dag och blöter upp ögonen, skrapar bort skorporna och tvättar med saltvatten...idag fick jag min belöning...för första gången sen den öppnade ögonen när den var 10 dagar (den är nu 4 veckor) kunde den se ordentligt! Det var så roligt att titta på den när den förstod vad som var på gång...den tittade på tassarna, la tassarna i kors, tillbaka igen, tittade lite mer, skrapade lite på kartongen den ligger i, gick runt....ja, den var alldeles upptagen med att titta på omgivningen. Det ska bli så spännande att se om ögonen har kladdat igen imorrn också eller om den har lyckats hålla dom öppna...förhoppningsvis är väl alla bakterier utsköljda snart..

Nä, nu måste jag nog dammsuga så seansdeltagarna inte tycker att jag bor i ett råttbo imorrn..=)



Så här glad kanske kattungen blir när den kan titta ordentligt..=)

Kommentarer

Postat av: Sirpa

Publicerad 2010-03-25 08:51:56

VARNING! Katter ger mersmak, jag har nu 3 st.... :O)

Postat av: Malin!

Publicerad 2010-03-25 11:57:51

Haha, Sirpa! Jag har redan en katt!=) Men jag tycker mer om hundar...fast nu har ju den här lilla sötnosen fått mig att börja gilla katter också...eller kattungar i alla fall...=)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-28 14:18:18

Jag har då haft stor glädje av Molly och nu har vi ju Ceasar också. Det ser så roligt ut när de är ute tillsammans, då vallar Molly honom som ett får. Springer han för långt bort så jagar hon tillbaka honom, samt ropar på honom när det är dags att gå in. Jag trodde att kattmammor struntade i sina ungar när de blev tillräckligt stora.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela