malinsminut

Bra dag!

Publicerad 2011-02-05 00:23:28 i Huset


Idag har det varit en bra dag tycker jag! Igår var också en bra dag för jag gjorde faktiskt som jag hade tänkt...städade nedervåningen och gick bara upp för att måla dörren och städa lite! Jag försökte faktiskt lura mig själv lite och städa på lunchen så jag skulle hinna vara mer på övervåningen...men jag är för smart för mig själv för det blev inte så...hehe...eller så var det för att jag fastnade framför datorn och råkade prata i telefon ett tag...vem vet, vem vet..

For i alla fall till stan imorse och fick en underbar ansiktsbehandling på Aromatique...ooo så skönt med ansiktsmassage! För er som inte har provat borde ni verkligen göra det!=) Sen gick jag på FinInUnder och köpte en ny bh för presentkortet jag fick av mina kära syskon när jag fyllde år. Mycket bra!

Efter en liten tupplur och mat hos mor och far har jag bara varit på övervåningen heeeela kvällen...har faktiskt fått rätt så mycket gjort idag tycker jag! Om inte annat så har jag städat upp alltihop och flyttat om saker och slängt ut massa gammalt rat...känns mycket skönt =)




De tre hela garderobsdörrarna är på plats! Jag väntar ju fortfarande på den fjärde som jag i ett svagt ögonblick sågade fel...den kommer väl om nån vecka...jag har även mekat ihop inredningen som ni ser...de där två hyllorna ska skruvas ihop på varandra och utifrån dem blir det sen tre klädstänger mot väggen. Sen ska jag väl köpa några trådbackar eller andra hyllor eller nåt för att fylla ut resten...det fattas även tre lådor som jag inte har monterat ihop än...by the way...kolla in den mystiska ringen (orben) till höger! Jag tror nog att jag hade lite sällskap...;)

Jag har skurit till remsorna som jag ska tapetsera på väggen bakom sängen, så imorrn hoppas jag att dom kommer på plats!=)

 

Farsan kom och hjälpte mig en stund idag så då fick vi upp tre skivor i hallen! Känns så himla bra när man får sätta igen timmerväggarna och isoleringen! Pappa och jag kunde faktiskt samarbeta rätt bra idag (för ovanlighetens skull!)..han mätte och ritade och jag sågade och skruvade. Funkade bra! Kanske kan jag lura han att sätta några fler imorrn =)



Jag har som sagt städat en hel del och den blivande toan fick bli till ett materialrum...den kommer ändå att bli gjord sist så då kan jag lika gärna förvarar alla verktyg och sånt där tills vidare....jag hoppas förresten att ni lägger märke till dom fina stolarna också. Lite bättre begagnade bara =)


Och slutligen har jag dragit klart all el (förutom till taklamporna i hallen för taket är inte reglat än...)...här kommer centralen att sitta. Jag har förresten inte dragit några kablar på toan än, men flexslangen och dosorna sitter ju där så det går ju ganska fort då...

 

Så...det var det...jag har ganska fullt upp i helgen än fast jag är ledig...egentligen skulle elektrikern komma och koppla in centralen uppe imorrn, men han var tvungen att fara på annat jobb så det blir inget...jäkla typiskt när jag verkligen hade sett fram emot att få ställa fram fönsterlampor och slippa alla skarvsladdar och så...och när jag dessutom har kämpat och lärt mig att koppla in uttag och sånt...hrm...men han kommer nästa helg istället så jag får väl härda ut tills dess...=)..jag har ju inte direkt brist på saker att göra på övervåningen ändå...imorrn hoppas jag på att tapetsera upp remsorna, sätta fler skivor i hallen, måla andra sidan på dörren, spackla dörrkarmen och kanske sätta lite foder eller socklar om jag hinner..

 

Imorgon kväll blir det i alla fall till att dricka lite vin! Det blir kul!=) På söndag är det också fullt upp hela dagen. Förutom den ständiga övervåningen ska min kusin och hennes familj komma och hälsa på! Roligt! Sen ska jag klippa en eller kanske två i byn på kvällen och halv nio kommer ett intressant besök, men det orkar jag inte skriva om nu så det får ni läsa om imorrn eller på söndag!

 

Hej och god natt!=)



Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela